Dacă doriți să încercați cateva magazine online din străinătate și doriți să aflați mai multe informații, ați nimerit bine. Magazinele online din străinătate sunt adesea folosite pentru că se pot găsi produse la un preț mai mic. În afară de prețul mic, aceste magazine mai au si un alt avantaj, o gamă variată de produse. În acest articol vă vom prezenta cele mai uzuale magazine străine pe care le folosesc utilizatorii români. Dacă doriți să aflați mai multe informații despre magazinele online din străinătate, citiți și acest articol: Despre magazinele online din strainatate.

Câteva informații, înainte de a vă prezenta lista:

  • Majoritatea vânzătorilor oferă transport gratuit, mai ales magazinele din China.
  • Timpul de livrare este de aproximativ două săptămani – o lună.
  • Dacă platiți prin paypal, vă puteți recupera banii în caz ca acel colet nu ajunge sau este neconform.

Așadar, iată recomandarile noastre:

1.Aliexpress.com – Este cel mai accesat magazin online din afara țării. Oferă transport gratuit în mare parte și oferă o gamă vastă de produse. Este utilizat mai ales pentru comerțul cu electronice, gadget-uri, bijuterii, haine, încălțăminte, accesorii telefoane, etc. Plata se face prin paypal, transportul dureaza in jur de o lună. Achizionați produse doar de la vânzători vechi cu calificative, feedback si review-uri.

2. Ebay.com – Recomandam sa folosiți site-urile ebay europene, precum ebay.co.uk, ebay.de, ebay.it. Site-urile ebay europene au mai puține taxe de plătit. Transportul dureaza în funție de țara din care comandati. Metodele de plată sunt: paypal și plata cu cardul.

3.Amazon.Com – La fel ca și în restul magazinelor, amazon oferă o gamă largă de produse din majoritatea categoriilor. Este un magazin serios. Tranportul dureaza la fel de mult iar singura metodă de plată este cu cardul. Era optim să existe și metoda de plată paypal.

4.Alibaba.com – Acest magazin online face parte din același grup cu magazinul aliexpress, grupul se numește alibaba group. Oferă o mulțime de produse dar se axează mai mult pe cantitate. Veți găsi prețuri foarte bune doar dacă comandați en-gros. Tranportul duraza la fel(2 săptămâni – o lună) iar metoda de plată este cu cardul. Pe acest site găsiți la vânzare și diverse utilaje.

5.DX.com sau DealeXtreme.Com. Este un fel de aliexpress doar că au niște prețuri putin mai ridicate. Este foarte cunoscut mai ales prin vânzarea de electronice și gadget-uri. Transportul poate dura până la o lună iar metodele de plată sunt paypal sau plata cu cardul.

6.Gearbest.com – Acest magazin online este cunoscut prin comerțul cu telefoane și tablete dar și alte tipuri de gadget-uri și electrocasnice. Transportul este de asemenea gratuit iar coletele ajung de obicei într-o lună. Produsele se pot returna în maxim 45 de zile. Anumite produse sunt scutite de taxe, cele din categoria „warehouse”(depozit).

7.Tinydeal.com – Magazin online bazat pe comerțul cu produse electronice, gadet-uri și accesorii. Puteți plăti atât cu cardul cat și paypal. Transportul durează în funcție de locație, produsele trimise din Europa vor ajunge în maxim două săptămâni, în comparație cu cele din China care pot dura și peste o lună.

8.Miniinthebox.com – Acest magazin online chinezesc se axează mai ales pe comerțul cu accesorii. Accesorii pentru produsele Apple, accesorii pentru telefoane, accesorii pentru produse electronice și alte tipuri de electronice. Produsele se pot plăti prin paypal sau card.

9.TomTop.com – Magazin chinezesc cu o mulţime de produse, electronice, electrocasnice, casă, auto, etc. Plata se poate efectua prin paypal și transfer bancar. Transportul durează cam două săptămâni.