A face un cadou deosebit in ziua de astazi este mai degraba o provocare. Cei care isi doresc sa daruiasca altceva in afara de o cravata, un parfum, o camasa, o bijuterie, ci pun mai mult accent pe unicitate si autenticitate, pe a crea amintiri frumoase sarbatoritilor trebuie sa apeleze la ajutor specializat. Complice.ro este site-ul perfect unde oamenii pot descoperi un nou mod de a darui, de a transforma ideea clasica de cadou de la simple obiecte la momente frumoase si memorabile. Iar oamenii nu trebuie sa faca niciun fel de efort in acest sens ci doar sa ii lase pe specialisti sa se ocupe de surpriza pe care urmeaza sa o faca.

Reprezentantii site-ului Complice fac acest lucru din pasiune, din dorinta de a fi complici la fericirea altora. Practic, ce trebuie sa faca clientii site-ului Complice? Sa dea o cautare simpla pe site, specificand pentru cine cauta cadoul (pentru un domn, o doamna, pentru copii, pentru familie sau parteneri business), cu ocazia carui eveniment va fi daruit cadoul (aniversare, onomastica, 8 martie sau Valentine’s Day) si care este bugetul maxim pe care il pot aloca acestui cadou. Oamenii trebuie sa aleaga un complice pentru a face un cadou memorabil pentru ca astfel cadoul va fi apreciat la adevarata sa valoare, nu doar uitat pe mobila si sters de praf din cand in cand sau uitat in sifonier. De asemenea, o data intrati pe site, clientii vor beneficia de consultanta dedicata, cu posibilitate de retur sau schimbare gratuita in primele 30 de zile fara costuri aditionale.

Ce cadouri sunt disponibile pe site-ul Complice? Un zbor cu parapanta pentru cei mai curajosi, un test moto pentru barbatii care isi doresc sa conduca o motocicleta, o invitatie in doi pentru a petrece timp impreuna vizionand un film bun sau facand sport sau chiar cursuri pentru cresterea bebelusului,  o sesiune foto profesionista ori o degustare privata de vin sau de cafea. Totodata, cinele romantice si sedintele foto profesionale sunt cele mai apreciate cadouri de catre indragostiti.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Complice.ro