De cele mai multe ori, tindem să citim cel puțin o recenzie a unui produs înainte de a-l cumpăra sau mergem chiar în magazin pentru a afla mai multe informații referitoare la acel produs mult dorit. Așa se întâmplă și când vine vorba de magazinele online, iar din asemenea acțiuni reiese setea noastră de cunoaștere.

Website-ul nostru a luat naștere din dorința de a afișa unui public larg o prezentare succintă a magazinelor online, cu avantajele și dezavantajele fiecăruia. Scopul acestui website este ca, în urma recenziei citite, dvs. să fiți cât mai bine documentat și să decideți dacă aveți sau nu încredere să faceți cumpărături din magazinul prezentat.
Pe lângă descrierile autentice ale numeroaselor magazine online din țară, dar și ale celor recunoscute la nivel global, www.parerimagazin.ro vă pune la dispoziție articole informative legate de cumpărăturile online.

Cu o echipă formată din tineri responsabili și serioși, website-ul nostru pune accent pe calitatea informației transmise și pe expunerea unui număr cât mai mare de recenzii, astfel încât dvs. să fiți cât mai bine informat înainte de a cumpăra din magazinul respectiv.
În redactarea articolelor, am încercat să ne păstrăm un ton obiectiv și imparțial, scoțând în evidență atât plusurile, cât și minusurile magazinului descris. Totuși, trebuie să recunoaștem că am fost asemenea profesorilor binevoitori care dau mereu dovadă de indulgență. Mai exact, părțile „negative” ale unui magazin online au fost și ele menționate, dar am ales să nu ne focusăm prea mult pe publicitatea negativă.
Oricum, după cum îi spune numele, parerimagazin.ro, aduce diferite puncte de vedere, fapt pentru care veți întâlni atât review-uri pozitive, cât și păreri negative din partea utilizatorilor.

Dacă sunteți aici, înseamnă că faceți parte din acel public mereu dornic să fie informat, iar noi vă reamintim că părerea dvs. contează. De aceea, odată ce ați citit recenziile noastre atent realizate, așteptăm să ne împărtășiți experiența pe care ați avut-o achiziționând un produs sau serviciu din magazinul respectiv.