Black Friday este cel mai important eveniment al anului în privința cumpărăturilor online. Desigur, evenimenul este aplicat și în magazinele fizice care scad prețurile și țin pasul cu cele online. Este un eveniment internațioanal cu cele mai multe reduceri și oferte speciale, ofertele sunt pregătite pentru acest eveniment. În țara noastră acest concept a fost prezentat de către Emag în anul 2011. De atunci majoritatea magazinelor pregătesc reduceri și oferte în această perioadă a anului. În țara noastră, magazinul cu cele mai oferte și care este de asemenea cel mai vizitat este Emag.ro. În anul 2015 deja evenimentul era cunoscut în țara noastră, aproximativ 11 milioane de români au afirmăt că au auzit de acest eveniment. Anumite magazine au dat deja start-ul încă de la începutul luni noiembrie, Altex.ro desfășurând campania „Blec Fraidei”. Cu toate că multe magazine vor fura startul până la data oficială a evenimentului, adevăratele reduceri vor fi atunci când magazinul emag.ro își va afișa ofertele de BF. Este posibil ca Emag.ro să de-a startul pe 16.11.2018 pentru a nu se întârzia prea mult livrările de colete.

Sfaturi pentru evenimentul Black Friday:

Verificați prețul înainte de eveniment. Mai mulți cumpărători au acuzat faptul că anumite magazine online măresc prețul înainte de acest eveniment și apoi îl scad. Dacă doriți să achiziționați un produs de BF, notați prețul actual pentru a nu avea surprize în perioada evenimentului. Nu toate magazinele au afișată evoluția prețului pentru acel produs.

Produsele se pot vinde rapid. Produsele care au reduceri semnificative se vor vinde rapid. Dacă sunteți hotărât, comandați produsul pentru a nu regreta apoi. De asemenea puteți adăuga produsul în coș pentru a fi rapid în trimiterea comenzii. De exemplu, pe emag.ro, produsele cu reduceri semnificative s-au vândut în maxim 10 minute.

Știți data exactă a evenimentului ? De exemplu, emag.ro dă startul reducerilor dimineața iar produsele cu reduceri substanțiale sunt vândute repede. Urmăriți magazinul online de pe care doriți să faceți cumpărăturile pentru a fi la curent cu acest eveniment.

Creați-vă cont înainte de acest eveniment. Este important să aveți deja un cont creat pe magazinul online dorit. Veți trimite rapid comanda fără a pierde timp pentru a crea un cont. De asemenea, unele magazine se vor încarcă greu iar faptul că aveți un cont deja creat este un avantaj. Astfel veți comanda prin doar câteva click-uri.

Verificați detaliile produsului. Ar fi bine să faceți acest lucru înainte. Chiar dacă reducerea pare impresionantă și nu doriți să o pierdeți, vă recomandăm să verificați detaliile tehnice pentru a vă face o parere despre calitatea produsului.

Citește părerile/recenziile lăsate de alți cumpărători. Anumite produse vor avea reduceri semnificative și pentru faptul că au primit recenzii negative, au anumite probleme și deci nu se vând prea bine. Verificați recenziile pe pagina produselor sau pe alte site-uri înainte de a face pasul achiziției.

Magazine Mari cu cele mai bune oferte de Black Friday.

Cel mai mare magazine online, cele mai multe reduceri și oferte. Peste 2.000.000 de produse. Categorii de produse: laptop, tablete, telefoane, pc, tv, audio, electrocasnice, gaming, fashion, casă, bricolaj, auto, sport, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

Al doi-lea cel mai mare magazin online. Ofertă variată și cele mai bune prețuri. Categorii de produse: laptop, tablete, telefoane, pc, tv, audio, electrocasnice, gaming, fashion, casă, bricolaj, auto, sport, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

Mall-ul online al familiei tale! Gamă variată de produse din categorii precum parfumuri, cărți, ceasuri, etc. Peste 100.00 de produse în ofertă. Categorii de produse: parfumuri, cosmetice, cărți, ceasuri, jucării, electronice, casă, fashion, petshop, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

Cel.ro este un magazin online destul de cunoscut mai ales pentru categoria electronice și electrocasnice. Este prezent încă din 2004 pe piață. Categorii de produse: Laptopuri, tablete, televizoare, componente pc, monitoare, imprimante, electrocasnice, parfumuri, cosmetice, ceasuri, jucării, bricolaj, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

Un magazin online cu vechime și popularitate. Are în ofertă o mulțime de produse. Categorii de produse: laptopuri, tablete, telefoane, televizoare, componente pc, monitoare, electrocasnice, imprimante, aparate foto, auto, sport, birotică, etc. Magazinul are de asemenea în ofertă produse resilate la preț foarte bun.

Vezi reducerile de Black Friday!

Este cel mai cunoscut magazin în privința componentelor pc și desktop-urilor. În timp și-a diversificat gama de produse. Este un magazin online cu vechime, existând din anul 2005. Categorii de produse: laptop, smartphone-uri, sisteme pc, servere, componente pc, gaming, televizoare, electronice, periferice, foto, audio, casă, îngrijire, călătorii, auto, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

Magazin online cu peste 150.000 de produse în ofertă. Livrare gratuită în București la comenzile de peste 149 lei și 499 lei în restul țării. Categorii de produse: laptopuri, tablete, componente pc, desktop, servere, monitoare, periferice, imprimante, electrocasnice, televizoare, electronice, auto, casă și gradină, rechizite, birotică, sport, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

Magazine de haine și încălțăminte cu cele mai bune oferte de Black Friday.

Unul dintre cele mai mari magazine online ce comercializează haine pentru femei, încălțăminte și genți. Transport gratuit la comenzile de peste 300 lei și termen de retur de 30 de zile. Categorii de produse: rochii, haine, ținute, încălțăminte și genți.

Vezi reducerile de Black Friday!

Un magazin online cunoscut ce oferă haine și încălțăminte pentru femei, copii și bărbați. Livrare gratuită la comenzile de peste 100 lei și 30 de zile termen de redus. Gamă variată de produse originale. Categorii de produse: bluze, cămăși, cardigane, costume de baie, fuste, geci, paltoane, blugi, lenjerie intimă, pulovere, rochii, sacouri, salopete, balerini, cizme, botine, espadrie, pantofi, pantofi sport, teniși, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

Magazin online pe care găsiți o gamă variată de încălțăminte. Se oferă transport gratuit la comenzile de peste 149 lei și oferă 14 zile termen de retur. Produsele beneficiază de o garanție de 30 de zile. Categorii de produse: pantofi, botine, ghete, cizme, platforme, sandale cu toc, și balerini.

Vezi reducerile de Black Friday!

Magazin online ce comercializează haine și încălțăminte pentru femei. Oferă livrarea gratuită la comenzile de peste 199 lei și posibilitate de a returna produsul în termen de 14 zile. Categorii d eproduse: rochii, compleuri, încălțăminte, îmbrăcăminte și genți. Oferte și reduceri substanțiale la majoritatea produselor.

Vezi reducerile de Black Friday!

Pe magazinul online StarShiners.ro veți găsi articole din categorii precum: haine, încălțăminte, genți damă și accesorii. Se oferă transport gratuit la comenzile de peste 299 lei. Termenul de returnare este de 14 zile, returnarea fiind gratuită. Categorii de produse: rochii, paltoane, geci, bluze, cămăși, pantaloni, blugi, costume de baie, fuste, dresuri, pantofi, botine, cizme, ghete, pantofi sport, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

Un magazin popular ce comercializează încălțăminte pentru femei, bărbați și copii. Costul de transport este de 15 lei pentru orice localitate din țară. Termenul de returnare al unui produs este de 14 zile. Magazinul are oferte și reduceri periodic. Categorii de produse: ghete, bocanci, botine, cizme, pantofi, adidași, platforme, teniși, balerini, espadrile, mocasini, sandale și papuci.

Vezi reducerile de Black Friday!

Pe magazinul online Wilfashion.ro puteți achiziționa haine și încălțăminte pentru femei. Transport gratuit pentru toate comenzile de peste 149 lei și 14 zile termen de retur. Reduceri și oferte în permanență. Categorii de produse: rochii, lenjerie intimă, topuri, corsete, salopete, geci, sacouri, bluze, pantofi, botine, cizme, sandale, pantofi sport, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

Fashiondays.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online atunci când vine vorba de haine și încălțăminte. Pe site găsim articole pentru femei, bărbați dar și copii. Se oferă livrare gratuită la comenzile de peste 199 lei. Termenul de retur este de 30 de zile. Coletul se poate verifica la livrare. Categorii de produse: bluze, blugi, cămăși, costume geci, jachete, fuste, pantaloni, rochii, sacouri, teniși, botine, ghete, pantofi sport, sandale, bijuterii, ceasuri, culere, genți, cosmetice, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

Pe magazinul online epantofi.ro veți găsi o gamă vastă de încălțăminte pentru femei, bărbați și copii. Este unul dintre cele mai cunoscute magazine online de încălțăminte. Pe site regăsiți de asemenea și accesori precum ceasuri, poșete, curele, etc. Transportul gratuit se oferă de la 99 lei prin plata cu cardul. Termenul de retur este de 30 de zile. Categorii de produse: saboți, sandale, pantofi, botine, ghete, cizme, pantofi sport, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

Magazin online de tip fashion pe care veți găsi o mulțime de produse din categorii precum rochii, ținute, etc. Pe site regăsim o ofertă generoase de produse fabricate în România. Se oferă livrare gratuită la comenzile de peste 300 lei. Termenul de retur fiind de 14 zile. Categorii de produse: rochii, geci, jachete, pantaloni, blugi, sacouri, fuste, compleuri, salopete, veste, treninguri, bluze, cămăși, rucsacuri, pulovere, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

PPT.ro este un magazin online bazat pe comercialiazarea de haine și încălțăminte ieftină. Magazinul are printre cele mai mici prețuri de piață iar gama de produse este una variată. PPT – Prețuri pentru tine are și o mulțime de magazine fizice în toată țara. Transportul este gratuit la comenzile de peste 50 de lei. Categorii de produse: Îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii.

Vezi reducerile de Black Friday!

Boutique Mall prescurtat b-mall.ro este un magazin online pe care veți găsi îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii. Gama de produse este una variată iar reducerile sunt la ordinea zilei. Se oferă transport gratuit pentru comenzile de peste 150 lei iar termenul de returnare este de 14 zile. Categorii de produse: blugi, bluze, cămăși, fuste, geci, pulovere, rochii, jachete, ghete, cizme, pantofi, botine, saboți, genți, ceasuri, cosmetice, bijuterii, accesorii, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

Chic-diva.ro este un magazin online de tip fashion ce comercializează imbrăcăminte și încălțăminte. Toate produsele comercializate sunt produse în România. Livrarea este gratuită la comenzile de peste 289 lei iar termenul de returnare al unui produs este de 14 zile. Categorii de produse: paltoane damă, rochii, rochii ocazie și încălțăminte.

Vezi reducerile de Black Friday!

U-Man.ro este cel mai mare shop online de tip urban din țara noastră. Pe site regăsim articole din categorii precum încălțăminte, haine, accesorii pentru bărbați, femei și copii. Produsele comercializate beneficiază de o garanție de 30 de zile. Transportul gratuit se aplică la comenzile de peste 500 lei. Termenul de returnare este de 14 zile. Categorii de produse: teniși, ghete, sandale, tricouri, jachete, bluze, cămăși, pantaloni, maiouri, lenjerie, jachete, hanorace, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

Pe magazinul online zonia.ro veți găsi o mulțime de articole vestimentare pentru femei. Magazinul livrează de asemenea și în străinătate. Transportul gratuit se aplică la comenzile de peste 300 lei pe teritoriul României. Termenul de returnare al unui produs este de 14 zile. Categorii de produse: cămăși, bluze, sacouri, body, pantaloni, salopete, fueste, jachete, paltoane, rochii, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

 

Librării online cu cele mai bune oferte de Black Friday.

Libris.ro este una dintre cele mai cunoscute librării online din țara noastră. Pe site găsiți cărți, jocuri și muzică. Se oferă transport gratuit la comenzile de peste 50 lei iar termenul de retur este de 30 de zile. Pe site găsiți o gamă variată de produse, mai ales din categoria cărților. Categorii de produse: cărți, ebook-uri, jocuri, muzică, filme, cărți în engleză, accesorii, agende, căni, ceaiuri, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

Pe carturesti.ro veți găsi o gamă largă de produse din categorii precum cărți, muzică, film, jocuri, etc. Magazinul le oferă clienților serviciul împachetare în mod gratuit. Termenul de livrare este scurt iar transportul gratuit se oferă la comenzile de peste 75 lei. Categorii de produse: carți, manga, muzică, home & decp, gourmet și vin, film, papetărie, ceai, haine, board games, cosmetice, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

Magazine mobilă, casă și gradină cu cele mai bune oferte de Black Friday.

Magazin online ce comercializează mobilier pentru casă. Pe site veți regăsi o gamă variată de produse de calitate dar și cu un preț optim. Livrarea este gratuită pentru toate comenzile de peste 149 lei. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea sa. Categorii de produse: saltele, decorațiuni, dormitor, living, bucătărie, birou, copii, baie, grădină, iluminat, covoare, tablouri, textile, hol și electrocasnice.

Vezi reducerile de Black Friday!

Pe magazinul online vivre.ro veți găsi articole de tip mobilă și decorațiuni interioare. Livrarea este rapidă și gratuită pentru comenzile de peste 250 lei, în limita a 5 kg. Coletul se poate deschide la livrare iar termenul de retur este de 30 de zile. Categorii de produse: mobilă, decorațiuni, bucătărie, dormitor, corpuri de iluminat, covoare, baie, organizare, lifestyle.

Vezi reducerile de Black Friday!

Magazine piese auto cu cele mai bune oferte de Black Friday.

Epiesa.ro este unul dintre cele mai populare magazine online ce comercializează piese auto. Magazinul se remarcă prin gamă variată de produse și prețuri accesibile. Consultanța tehnică este de asemenea gratuită. Termenul de returnare este de 14 zile din momentul recepționării produsului. Categorii de produse: ulei, lichide, electrice, întreținere auto, roți, accesorii, șasiu, portbagaje, scuturi, filtru ulei, faruri, alternator, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

Magazin online de piese auto ieftine pentru majoritatea mărcilor auto. Se oferă transport gratuit la comenzile de peste 300 lei. Termenul mediul de garanție este de 18 luni. Termenul de retur al unui produs comandat este de 14 zile din momentul primirii coletului. Categorii de produse: revizie, frâne, motor, suspensie și direcție, transmisie, răcire și încălzire, electrice și lumini, caroserie și eșapament.

Vezi reducerile de Black Friday!

Autohut.ro este un magazin online popular ce comercializează piese auto. Magazinul oferă livrare gratuită la toate comenzile de peste 599 lei și garanție pentru toate produsele. Clienții au drept de retur 30 de zile. Categorii de produse: filtre și distribuție, sistem de frânare, ambreiaj și volantă, suspensie și direcție, răcire, motor, aprindere, elemente de caroserie, angrenare roată, cutie de viteze, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

Alte magazine cu oferte bune de Black Friday.

Nichiduta.ro este un magazine online dedicat articolelor pentru copii. Gama de produse este una variată, pe site având prezentate peste 50.000 de produse. Termenul de retur al unui produs este de 14 zile. Categorii de produse: jucaării, cărucioare, scaune auto, camera copilului, jucării de exterior, alimentație, igienă și îngrijire, articole pentru gravide, grădiniță și școală, hrană bebeluși și copii, haine și încălțăminte.

Vezi reducerile de Black Friday!

Magazinul online bestkids.ro oferă o gamă variată de produse pentru copii. Se oferă transport gratuit la comenzile de peste 250 lei, termen de retur 30 de zile și 8 modalități de plată. Magazinul este unul cu vechime în mediul online, el fiind pe piață din anul 2007. Categorii de produse: accesorii, jucării, jocuri, alimentație, igienă și siguranță, articole gravide, camera copilului, articole gradiniță și școală, cadouri, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

Lensa.ro este un magazin popular ce comercializează ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact, etc. Magazinul acordă transport gratuit la comenzile de peste 149 lei iar termenul de returnare al unui produs este de 30 de zile. Consultanța este de asemenea gratuită. Categorii de produse: ochelari de soare, ochelari de vedere, ochelari sport, lentile de contact, lentile colorate, soluții și acesorii.

Vezi reducerile de Black Friday!

Magazinul online spy-shop.ro vă oferă acces la o gamă vastă de produse de tip supraveghere, sisteme alarmă, interfoane video, etc. Se oferă livrare gratuită la comenzile de peste 500 lei iar termenul de returnare al unui produs comandat este de 30 de zile. Termenul de livrare este de 1-2 zile și aveți de asemenea posibiltiatea deschiderii coletului la livrare. Categorii de produse: supraveghere video, alarmă antiefracție, smart security, antiincendiu, automatizări, control acces și pontaj, interfoane, videointerfoane, accesorii montaj, IT, optică sportivă, spionaj.

Vezi reducerile de Black Friday!

iHunt.ro este un magazin online pe care veți regăsi telefoane mobile, smartphone-uri, gadget-uri și accesorii. Magazinul este recunoscut mai ales pentru telefoane rezistente. Livrarea este rapidă iar termenul de retur al unui produs comandat este de 14 de zile. Categorii de produse: smartphone-uri, telefoane rezistente, gadget-uri, smart home, accesorii, televizoare.

Vezi reducerile de Black Friday!

Pe magazinul online Vegis.ro veți găsi o mulțime de produse naturiste, magazinul având peste 6.000 de produse pe stoc. Se oferă transport gratuit la comenzile de peste 150 lei. Magazinul are în permanență oferte și reduceri. Categorii de produse: alimente, apicole, cereale, ceaiuri, produse bio, suplimente, remedii, produse pentru slăbire, cosmetice, detergenți, cadouri.

Vezi reducerile de Black Friday!

Notino.ro este fostul magazin de parfumuri aoro.ro. Este unul dintre cele mai cunoscute magazine online ce comercializează parfumuri originale. Magazinul oferă livrare gratuită la comenzile de peste 250 lei. Gama de produse este variată iar termenul de retur este de 90 de zile. Categorii de produse: parfumuri, produse pentru păr, dermato-cosmetice, îngrijire ten, produse pentru corp, machiaj, îngrijire dentară, produse pentru solar, parfumuri pentru casă, produse bio, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!

Pe avon.ro veți găsi o mulțime produse de tip beauty. Produsele se pot comanda după cod, din broșură sau direct de pe site. Avon este un brand cunoscut în țara noastră, având o mulțime de reprezentați. Categorii de produse: parfumuri, machiaj, îngrijirea tenului, îngrijirea părului, îngrijirea corpului, ocazii speciale și fashion.

Vezi reducerile de Black Friday!

Apiland.ro este un magazin online bazat pe comercializarea cu produse apicole. Produsele sunt 100% naturale și certitificate eco iar la comenzile de peste 200 lei transportul este gratuit. Magazinul este unul popular în mediul online dar și prin ofertele sale. Categorii de produse: laptișor de matcă, tonice apicole, polenuri curde, păstură, manuka health, miere crudă, propolis, bomboane cu miere, săpunuri naturale, pachete cu apicole.

Vezi reducerile de Black Friday!

VelTravel este una dintre cele mai cunoscute agenții de turism din România. Pe veltravel.ro puteți găsi oferte de cazare dar și bilete de avion. Pe site regăsim în ofertă peste 670.000 de unitați de cazare și peste 80.000 de destinații din întreaga lume. Categoriile de servicii oferite: avion+cazare, cazare, bilete de avion, city break, vacanțe și rent a car.

Vezi reducerile de Black Friday!

Kitunghii.ro este unul dintre cele mai vizitate magazine online ce comercializează produse pentru unghii. Se oferă transport gratuit la comenzile de peste 199 lei. Magazinul se remarcă printr-o gamă variată de produse dar și prin oferte/reduceri periodice. Categorii de produse: kit unghii gel, kit unghii acryl, consumabile acryl, geluri uv, geluri colorate, pensule, pile, accesorii, etc.

Vezi reducerile de Black Friday!