În acest articol vom prezenta lista magazinelor online ce oferă produse resigilate. Pentru a afla mai multe informatii despre produsele resigilate, vă recomandam să citiți acest articol: Ce sunt produsele resigilate. În acest articol veți afla cam tot ce este nevoie să știți despre acest produse. În caz că aveți alte întrebări și nelămuriri, puteți posta un comentariu mai jos.

Teoretic, toate magazinele ar trebui sa afișeze pe site lista cu produse resigilate, adică produsele returnate de clienți în maxim 30 de zile. Cu toate acestea, nu toate magazinele prezintă aceste oferte. Mai jos vă vom prezenta cele mai populare magazine online ce au o pagină dedicată cu produse resigilate. Dacă știți și alte magazine online cu produse resigilate la un preț bun și nu este prezentat mai jos, ne puteți spune adresa lui printr-un comentariu.

1.emag.ro – Fiind cel mai popular retailler online, era și normal ca emag sa aibă si foarte multe retururi. Pe emag găsiți o mulțime de produse de tip resigilat la un preț mai mic. De la telefoane si laptopuri până la frigidere și mașini de spălat. Cele mai multe produse resigilate sunt smartphone-urile.

2.flanco.ro – Un alt magazin online important, pe flanco găsiți produse resigilate. Nu aveți o gamă diversificată ca pe emag dar găsiți destule produse la preț redus. Cele mai multe produse resigilate sunt în categoriile: telefoane, laptopuri, televizoare și electrocasnice de bucătărie.

3.pcgarage.ro – Aici categoria de produse resigilate este denumită desigilate. pcgarage este un magazin cu vechime și serios. Pe acest magazin online găsiți produse resigilate din categoriile următoare: laptop-uri, smartphone-uri, televizoare, smartwatch-uri și componente pc.

4.badabum.ro – Un magazin online cu vechime pe care găsiți produse resigilate din majoritatea categoriilor. Cele mai multe produse resigilate se găsesc în categoriile electrocasnice, electronice și smartphone-uri.

5.cel.ro – Unul dintre cele mai mari magazine online, găsiți o gamă vastă de produse resigilate începând cu telefoane, electronice, electrocasnice, televizoare, etc. Reducerile diferă în funcție de produs și starea lui.

6.evomag.ro – Evomag este unul dintre cele mai utilizate magazine online de electronice și electrocasnice. Categoria de resigilate nu duce lipsă de produse, găsiți produse resigilate din majoritatea categoriilor. Electronice, componente pc, smarthpone-uri, etc.

7.itgalaxy.ro – Magazin online bazat pe comerțul cu electronice, IT&C și electrocasnice. Momentan nu magazinul nu oferă prea multe produse resigilate dar găsiți produse din categoriile: televizoare, componente pc și electrocasnice.

8.ihunt.ro – Pe acest magazin online găsiți produse resigilate din categoria telefoanelor mobile. Magazinul oferă și alte electronice dar cele mai multe vânzări sunt cele de smartphone-uri.

9.techstar.ro – Magazin online bazat pe comerțul cu electronice și accesorii. În categoria resigilatelor găsiți produse electronice dar cel mai predominant camere auto dvr.

10.vonino.ro – Pe acest magazin găsiți smartphone-uri și accesorii pentru smartphone-uri, precum huse sau încărcătoare.