Magazinul online Bricospot.ro este alegerea perfecta a persoanelor care sunt preocupate de designul interior, de calitate si de bun gust, prin comandarea produselor de top in domeniul amenajarilor interioare. Misiunea reprezentantilor acestui magazin online este aceea de a pune la dispozitia clientilor toate produsele necesare pentru a aranja un camin intr-un mod placut si modern, asigurand deopotriva consiliere in acest sens.

Expertii Bricospot sunt alaturi de clientii magazinului, ajutandu-I sa faca o alegere inspirata si sa se intoarca zi de zi cu drag intr-o casa foarte frumoasa si primitoare. Produsele comercializate sunt din cele mai diverse, si anume parchet laminat si stratificat, mochete, lambriuri, glafuri, usi iar lista poate continua. Usile asigura siguranta la superlativ a clientilor, cu preturi foarte bune! Parchetul comercializat poate transforma orice casa in “acasa”, poate asigura clientilor o mai buna igiena si posibilitatea de a petrece mai putin timp facand curatenie dar si un aspect deosebit.

Glafurile, lambriul si plinta pentru parchet sunt produse necesare in orice locuinta, in vreme ce mocheta este acel accesoriu care permite tuturor membrilor familiei sa paseasca cu mai multa siguranta si in deplin confort. Mochetele se potrivesc si in anumite birouri, nu numai in incaperi specifice locuintelor. Totodata, sunt disponibile si profile de trecere foarte utile si cu un design plaacut.

Brandurile partenere sunt  renumite pe intreg teritoriul tarii dar si la nivel international, precum Fox, Gerflor, Mapei, My Floor, Novo, Pee, Steico si lista poate continua. Avand ca si unic scop imbunatatirea modului de viata al clientilor, respectarea mediului inconjurator si al nevoilor oamenilor, magazinul online Bricospot isi ia angajamentul de a oferi consecventa, incredere, creativitate, dar si deschidere catre oameni.

Livrarea produselor se realizeaza pe intreg teritoriul Romaniei, prin serviciu de curierat rapid, prin modalitatea de plata aleasa in ultima etapa de finalizare a comenzii. Contul de client se realizeaza in mod simplu si foarte rapid, introducand date personale importante precum adresa, nume, prenume, numar de telefon iar in cazul comenzilor a caror valoare depaseste 1000 de lei, transportul este gratuit.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Bricospot.ro