Gospodarii adevarati stiu ca trebuie sa puna accent pe instrumentele si uneltele folosite astfel incat sa obtina rezultate impresionante, atat pentru propria lor familie, cat si pentru clienti. Verdon.ro este un magazin online care respecta cerintele si dorintele oamenilor gospodari, atat a celor care se ocupa de agricultura, cat si celor care se ocupa de cresterea animalelor. Lansat in anul 2014 la Sibiu, acest magazin online este dedicat agricultorilor, celor care cresc animale, forestierilor si celor care adora plimbarile in natura. Brandul Verdon, in traducere libera Verde Online, a devenit destul de cunoscut si apreciat datorita discountului per cantitate pe care il ofera, ceea ce inseamna ca persoanele interesate care cumpara mai mult, in cantitati mai mari, platesc mai putin. Cu alte cuvinte, preturile produselor de pe site sunt reduse direct proportional cu cantitatea pe care o comanda clientii.

In ceea ce priveste transportul, reprezentantii magazinului online asigura un transport rapid, oriunde in Romania, pentru orice cantitate, la un pret fix de 19 RON. Portofoliul de produse ce pot fi comandate online este foarte bogat si variat, cu peste 150 de branduri cunoscute la nivel mondial si sute de produse disponibile in fiecare categorie.

Pe site sunt disponibile unelte de gradinarit, masini si agregate, sisteme de irigare, seminte, materila saditor, articole pentru gradina sau pentru curatenie, unelte si accesorii forestiere, pentru silvicultura si prelucrarea lemnului, dar si pentru agricultura, precum seminte, ingrasaminte si pesticide. Pentru clientii ce se ocupa cu zootehnia, se gasesc pe site furaje, concentrate, accesorii si produse pentru cresterea vitelor, a porcilor, a oilor, a pasarilor si a iepurilor. Totodata, pot fi achizitionate si produse din categoria petshop precum hrana pentru animalele de companie, dar si produse pentru combatarea insectelor, a cartitelor si a soarecilor si sobolanilor.

Dupa comandarea produselor, acestea sunt trimise la domiciliul clientilor, cu posibilitatea achitarii in mod ramburs, prin ordin de plata sau online, cu cardul. In 24- maxim 72 de ore produsele comandate ajung la adresa solicitantului, care le va putea folosi in mod eficient pentru cresterea productivitatii si a profitului.