Magazinul online este unul dintre cele mai importante magazine de modă de lux din lume, activând pe piața de profil încă din 2006 și selectând an de an, piese cheie din peste 180 de colecții ale marilor designeri. Pe lângă acest lucru, echipa, formată din aproximativ 200 de angajați, asigură în permanență servicii ireproșabile.
Mytheresa.com oferă branduri de top precum Dolce & Gabbana, Saint Laurent, Balenciaga, Gucci, Stella McCartney și multe altele, având un portofoliu alcătuit pe baza parteneriatului cu designeri și case de modă.

Magazinul comercializează o serie de mărci de lux, iar o singură vizită pe site (acolo unde puteți vedea gama variată de pantofi, genți și accesorii, îmbrăcăminte sau bijuterii fine) vă poate inspira. Comenzile din Uniunea Europeană sunt expediate prin serviciile de curierat partenere DHL Express sau UPS Standard.
Pentru livrarea cu DHL Express va trebui să așteptați 1-3 zile lucrătoare și să achitați o taxă de transport de 19 euro. Livrarea cu UPS Standard implică un cost de transport mai mic – 13 euro – și va trebui să așteptați 2-3 zile lucrătoare până la sosirea coletului comandat.

În plus, dacă ar fi să amintim alte două avantaje, am menționa posibilitatea de returnare a produselor comandate în termen de 30 de zile de la primire și serviciul de asistență pentru clienți (disponibil 24 de ore, 6 zile pe săptămână, în 13 limbi diferite).
Mytheresa.com are o moștenire de modă lungă și bogată, care durează de mai bine de 30 de ani, magazinul transformându-se de-a lungul vremii într-una dintre cele mai inovatoare companii de comerț electronic de lux din lume. Fie că vreți să investiți într-o piesă atemporală de la Gucci, Christian Louboutin sau Alexander McQueen, fie că doriți să vă transformați într-o fashionistă și să stabiliți tendințele în modă, Mytheresa este site-ul de modă și design care vă poate împlini toate dorințele.