Zoot.ro este unul dintre cele mai populare magazine online ce comercializează produse de tip fashion. Stocul magazinului este imens, aproximativ 600.000 de produse se află în depozitulul magazinului. Magazinul a livrat de la lansare peste 4.500.000 de produse și a interacționat cu peste 700.000 de clienți. Principalele categorii ale site-ului sunt hainele, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Cu timpul, magazinul a inclus în oferta sa și produse de tip accesorii, ceasuri dar și articole pentru casă, design și gradină.

Magazinul organizează frecvent diferite tipuri de reduceri și promoții la majoritatea produselor. Cele mai importante pagini de pe site sunt cele referitoare la produsele noi, reduceri și branduri. Pagina detaliată cu privire la branduri se poate accesa aici, veți afla toate brandurile prezente cu produse pe zoot.ro, cateva informatii despre companie dar și produsele lor aflate pe site. În privința mărimii, pe site vom găsi o pagină detaliată despre mărime si cum sa ne măsuram corect. Având în vedere că uneori mărimile pot să difere, magazinul se oferă să măsoare produsele pentru clienți.

Transportul este gratuit la comenzile mai mari de 199 lei, la comenzile de sub 199 lei transportul fiind 9 lei. Comanda va ajunge la dvs în trei zile lucrătoare. Veți fi tinuți la curent cu statusul comenzii prin sms sau email. Comanda va ajunge la dvs prin intermediul companiei de curierat Fan Courier. Produsele se pot returna în termen de 30 de zile de la data primiri coletului. Pentru a fi returnate produsele trebuie să fie în aceiași stare. Lenjerie intimă și costumele de baie nu pot fi returnate. Suma plătită va fi returnată în maxim 10 zile lucrătoare din moment ce coletul a ajuns la magazin.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Zoot.ro