Magazinul online Zonia.ro este un magazin de haine și accesorii care respectă toate regulile din cadrul legal al societăților comerciale și e-comerț de la noi din țară.
Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută cu magazinul, comenzile efectuate se pot achita prin mai multe modalități, dintre care plata ramburs (la ridicarea coletului), cu cardul sau prin transfer bancar. Trebuie să știți că plata ramburs este disponibilă doar pe teritoriul României.
Un alt avantaj este acela al transportului gratuit la comenzi de minim 300 de lei, un voucher cadou pentru viitoarea comandă în valoare de 60 de lei, iar pentru comenzi mai mari de 800 de lei din afara țării aveți transport gratuit prin Poșta Română.
Discount-urile sunt generale și, prin abonarea la newsletter veți fi la curent în permanență cu promoțiile, voucherele oferite și alte informații cu privire la produsele comercializate, afișate de către magazinul Zonia.ro.

Aceste produse comercializate de Zonia.ro sunt produse noi, ambalate corespunzător și livrate cu factură fiscală, conform legislației în vigoare, în limita stocului disponibil.
Livrarea durează între 2 și 10 zile calendaristice, în funcție de țara în care locuiți și modalitatea de transport dorită. Pentru păstrarea garanției este foarte important sa respectați instrucțiunile de folosire, îngrijire și curățare a articolului respectiv. Acestea sunt specifice produsului dvs. și vă recomandăm să le citiți și să le respectați pentru nu-l deteriora.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Zonia.ro