Din cele mai vechi timpuri si pana in ziua de azi, s-a pus un mare accent pe accesorii. Acestea trebuie sa fie de cea mai buna calitate, sa se potriveasca tinutelor atat ale doamnelor cat si ale domnilor atunci cand participa la un eveniment si nu numai. Zevo.ro este magazinul online care asigura doamnelor si domnilor deopotriva sute de modele de genti si accesorii fabuloase.

Pentru a cumpara o geanta, nu este necesar ca oamenii sa probeze, sa mearga in magazin, sa simta materialul, ci este suficient sa o comande din mediul online. Magazinul online Zevo asigura persoanelor interesate o vasta gama de genti de piele, genti office, genti de umar, genti tip postas, shopper sau genti pentru laptop, precum si genti de ocazie si clutch, dar si rucsacuri si genti de plaja pentru doamne, in toate culorile, marimile si formele.

Domnii sunt si ei avantajati pentru ca au la dispozitie o gama variata de genti pentru laptop, pentru calatorie, genti de umar si rucsacuri, genti din piele naturala sau ecologica, precum si genti textile, in toate culorile si pentru toate buzunarele. Accesoriile sunt disponibile sub forma de portofele, curele, manusi iar pentru comenzi mai mari de 249 de lei, transportul este gratuit.

Pentru a comanda este suficient ca potentialii clienti sa isi deschida un cont online, sa aleaga produsul sau produsele preferate si sa le adauge in cos, avand garantia livrarii in cele mai bune conditii, avand garantia posibilitatii returnarii produselor in cazul in care exista nereguli sau neconcordante intre prezentarea online si cea reala sau cu orice alte conditii.

Magazinl online Zevo este nu numai producator, ci si importator si distribuitor de genti din piele naturala confectionate in Italia, genti elegante pentru femei si barbati care apreciaza eleganta, simplitatea si calitatea. Comenzile pot fi plasate online, telefonic sau prin e-mail, iar showroom-ul din Bucuresti este deschis clientilor care vor sa vizioneze oferta. Geanta nu mai este un simplu accesoriu de cateva zeci de lei si dintr-un material de o calitate indoielnica ce poate fi purtat la diferite evenimente, la job sau in calatorii ci este o carte de vizita!

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Zevo.ro