Din ce in ce mai multe persoane cauta sa isi amenajeze si reamenajeze locuinta conform standardelor moderne si noilor tendinte in domeniu. Zenartdeco.com este magazinul online care ofera tuturor celor interesati posibilitatea de a comanda direct de pe internet accesoriile si obiectele necesare decorarii casei. Clientii care intra o data in magazinul Zenartdeco cu siguranta vor intra ori de cate ori este nevoie sa completeze, schimbe sau sa aduca unele modificari pozitive camerelor.

Concret, ce gasesc clientii interesant in magazinul Zenartdeco? Pentru dormitor, clientii gasesc cearceafuri, lenjerii de pat, paturi, perne, cuverturi, pilote si protectii saltea. Pentru bucatarie, clientii gasesc prosoape, fete de masa, suporturi decorative, recipiente de pastrare a alimentelor, precum si suporturi si rame foto. Pentru living sau sufragerie, clientii pot achizitiona huse pentru fotolii, paturi, ceasuri decorative, statuete si vaze in timp ce pentru baie sunt disponibile halate, prosoape, papuci si covorase.

Fiecare produs in parte este disponibil pentru achizitionare, in stoc, clientii trebuie doar sa il adauge in cosul virtual si sa finalizeze comanda. O data oferite si datele de expediere si livrare, daca este aleasa si metoda de plata, clientii trebuie doar sa confirme comanda si sa astepte livrarea acesteia direct la domiciliu. Costurile de transport sunt suportate de client si sunt transparente, expuse online, fara adaosuri ascunse.

Clientii au posibilitatea de a plati cu cardul si de a primi reduceri la fiecare comanda, de a plati in rate sau in sistem ramburs, cu card bancar sau prin card de credit emis de una din bancile acceptate pe site. Pentru comenzi mai mari de 300 de lei, transportul este gratuit, iar pentru comenzile care nu ating aceasta valoare, clientii vor plati in functie de greutate costurile de transport. In cazul in care produsul sau produsele comandate nu corespund cerintelor si exigentelor clientilor, pot fi returnate in termen de 14 zile fara alte explicatii. Insa cu siguranta satisfactia clientilor este garantata de la primirea coletului si desfacerea acestuia pentru ca toate produsele comercializate sunt de buna calitate.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Zenartdeco.com