Fiind la curent cu cele mai noi și îndrăznețe tendințe în modă, zaful.com comercializează articole vestimentare la prețuri accesibile. Colecțiile lansate au reușit să mulțumească chiar și cele mai exigente fashioniste, tocmai fiindcă sunt superioare în materie de calitate și design. Produsele comercializate fac parte dintr-o categorie selectă de îmbrăcăminte și încălțăminte potrivite pentru cele care dau frâu liber imaginației și sunt pasionate de modă și stil, de combinarea culorilor și accesoriilor.
Zaful.com se remarcă prin existența unor creații și colecții întregi de haine chic, unice și individuale pentru dvs. Site-ul vă pune la dispoziție și un tabel al mărimilor, astfel încât să nu întâmpinați probleme în alegerea produsului dorit. De altfel, puteți găsi diferite articole vestimentare la prețuri reduse, căci ofertele promoționale apar periodic.

Un mare avantaj este acela că magazinul oferă consultanță în alegerea produsului dorit sau în clarificarea unor nelămuriri. Serviciul pentru clienți este disponibil 24/7 și vă puteți adresa întrebările prin chat live Facebook, Twitter, Instagram, e-mail sau telefon.
Plata se efectuează în siguranță, prin PayPal, Wire Transfer, sau prin cardul de credit. Pentru a asigura o livrare mai rapidă, Zaful.com urmează să deschidă mai multe linii de transport auto. Un alt mare plus, îl constituie modul verde de fabricație al produselor comercializate, lucru care arată că magazinul se preocupă de tot ce înseamnă sustenabilitate.

Research pentru produsele oferite, muncă în echipă, seriozitate și promptitudine; sunt doar câteva din atribuțiile acestui magazin.
În cazul în care ați primit un produs cu un defect de fabricație sau, pur și simplu, v-ați răzgândit, aveți dreptul de a-l returna în termen de 30 de zile de la primire. În funcție de ce veți alege, vi se va rambursa suma de bani sau veți primi un alt produs înapoi. Pentru a-l returna, trebuie să contactați mai întâi „Centrul de Asistență” și să descrieți problema și motivul returnării.