Unul din cele mai indispensabile gadgeturi din ziua de azi, telefonul este acel dispozitiv care face legatura cu lumea intreaga, care ajuta oamenii sa afle noutati, sa fie la curent cu ultimele stiri, sa vada cum va fi vremea, sa vada ce fac copiii la scoala, sa urmareasca situatia din locuinta sau din firma pe camerele de supraveghere, sa vada ce mai fac prietenii lor si ce mai posteaza pe site-urile de socializare, precum si multe alte lucruri. Telefonul smart este acum un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din geanta niciunei femei, din ghiozdanul niciunui elev sau student si din servieta sau buzunarul niciunui barbat. Magazinul online http://www.yourphone.ro/este specializat pe comercializarea telefoanelor mobile smart de ultima generatie, care sa le permita utilizatorilor sa se joace cele mai noi jocuri, sa tina legatura cu cei dragi nu numai audio, ci si video, sa participe la conferinte, sa caute informatii, si multe alte lucruri. Magazinul online a devenit intr-un timp foarte scurt unul din cele mai cautate site-uri ce comercializeaza telefoane mobile din Romania, deoarece toate modelele sunt din gama medie si de top, satisfacand cele mai exigente gusturi in ceea ce priveste stilul si functionalitatea.

Comanda poate fi plasata simplu si rapid direct pe site sau telefonic.Comanda pe site nu presupune si inregistrarea clientilor si autentificarea acestora, ci doar completarea datelor de contact si adresa de livrare. Comanda telefonica este mult mai simpla si mai rapida, iar operatorii stau la dispozitia clientilor cu informatiile de care acestia au nevoie.

Plata se poate realiza in numerar sau cu ordin de plata, iar livrarea produselor comandate are loc aproape imediat, telefonul ajunge la destinatie de cele mai multe ori in mai putin de 24 de ore. Pe site sunt disponibile si oferte pentru dealeri, discounturi si reduceri pentru cei care comanda de peste 10000 de lei pentru a le comercializa mai departe in cadrul unui magazin de specialitate, fie el virtual sau nu.

Colaborarea cu magazinul online YourPhone se va dovedi cea mai buna alegere a clientilor care isi cauta un nou telefon mobil si nu doresc sa isi faca un abonament si sa il plateasca dublu.