Încă din anul 2009, magazinul YellowStore.ro pune la dispoziție produse și servicii din domeniul fotografiei.Pe site găsiți atât aparate foto DSLR, aparate foto compacte, cât și obiective potrivite acestora (obiective Portret, Peisaj, Zoom, Sport, Macro, Gama Pro sau Teleconvertoare). De altfel, magazinul online vă oferă accesorii, carduri și categoria destinată produselor Resigilate.
În magazinul fizic, aflat în Băneasa Shopping City, sos. București-Ploiești, nr. 42D, Sector 1, vă puteți bucura de servicii de asistență, mai precis de configurare gratuită (atât în momentul achiziţiei, cât şi pe durata garanţiei, experţii Yellow Store vă vor configura complet gratuit produsul cumpărat).
În plus, vă puteți întoarce oricând în magazin pentru a seta opţiunile aparatului foto, reseta, configura sau afla orice altă informaţie dorită despre produs. Printarea fotografiiilor este un alt serviciu oferit de magazinul Yellow Store.
Un alt beneficiu este adus de faptul că, achiziţionând un DSLR Nikon din magazinul Yellow Store sunteți doar la un pas de a beneficia de o garanție de 3 ani. Consultanții Yellow Store sunt acolo pentru a realiza, după achiziţie, formalităţile necesare.
Această garanție de 3 ani (diferă de cea standard de 2 ani) se aplică aparatelor foto DSLR dacă și numai dacă sunt cumpărate de la un partener autorizat Nikon din țară și sunt înscrise, ulterior – în cel mult 30 zile de la achiziţie – la adresa www.nikonisti.ro/comunitate.
Desigur, garanția acoperă produsul vândut, precum şi părţile componente. Remedierea se face prin repararea sau înlocuirea produsului, conform legislaţiei în vigoare, echipamentele sau piesele înlocuite în garanţie trecând în proprietatea vânzătorului (prin intermediul unităţii service).
Conform legistlației în vigoare, puteți returna produsul, fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe YellowStore.ro