Ceasul este un accesoriu pe care multe persoane l-au dat uitarii o data cu aparitia smartwatch-urilor, a telefoanelor mobile inteligente care nu numai ca arata ora exacta ci si temperatura la un anumit moment. Ceasurile revin la moda, in forta, o data cu aparitia pe piata a modelelor din lemn. Mai putin obisnuit este ceasul din lemn care poate parea o investitie nepotrivita din cauza ca lemnul este un material care la contactul cu apa se poate umfla sau deteriora, lemnul poate parea un material greu si dificil de purtat insa este foarte prietenos cu pielea si confera o oarecare eleganta si rafinament oricarei tinute.

In magazinul online We-wood.ro, clientii vor gasi ceasuri pentru femei, ceasuri pentru barbati dar si esente de lemn la cel mai bun raport calitate-pret. Un produs cu totul nou si inedit pe piata din tara si de peste hotare, ceasul din lemn va fi o investitie buna si un cadou perfect pentru oricine isi doreste sa poarte ceva inedit sau sa ofere un dar cu totul special. Comanda se poate face online sau telefonic, iar dupa confirmarea acesteia, produsele vor fi trimise in maxim 48 de ore direct din stoc la domiciliul clientului. livrarile sunt gratuite pentru orice locatie din tara. In ceea ce priveste plata, clientii pot alege sa plateasca in numerar la sosirea comenzii sau prin transfer bancar in contul firmei. Cu o traditie indelungata in SUA, We-Wood aduce si clientilor din Romania aceste accesorii cu adevarat deosebite, originale, de cea mai buna calitate, cu posibilitatea returnarii in 14 zile.

La cumpararea unui ceas de pe site, se va planta un copac. Aceasta este deviza celor de la We-Wood care desfasoara aceasta campanie pe tot globul si pana la momentul actual au fost plantati peste 300.000 de copaci in intreaga lume. Spre deosebire de ceasurile cu bratara de piele, otel sau din alte materiale mai mult sau mai putin pretioase, bratarile ceasurilor We-Wood sunt fabricate din lemn de cea mai buna calitate, au un aspect deosebit, preturi accesibile si corecte in raport cu calitatea materialelor folosite.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe We-wood.ro