“To want” inseamna a dori in limba romana, ceea ce inseamna ca magazinul want.ro se adreseaza numai persoanelor care stiu exact ceea ce cauta si isi doresc. Si ce isi pot dori mai mult oamenii moderni decat produse din gama IT? Acestea reprezinta viitorul generatiei tinere, dar si al tuturor generatiilor, deoarece reprezinta dorinta de a evolua, de a trece de la un nivel inferior la unul superior de informare, de cunoastere si de divertisment. Concret, ce comercializeaza magazinul online Want? Laptopuri, copiatoare, desktopuri, monitoare, imprimante si accesorii dar si scannere, toate intra in lista produselor IT comercializate. Acestea sunt de buna calitate, reprezentand marci bune precum HP, Minolta, Dell, Lenovo – lista poate continua.

Specialistii Want au creat acest magazin din dorinta de a oferi cele mai bune si ieftine produse direct clientilor din intreaga tara, prin comenzi online. Asadar, s-a creat o piata virtuala noua care ofera clientilor calitate la pret minim. Laptopurile sunt printre cele mai cautate produse din lista magazinului online, fiind de ultima generatie, chiar cu procesor I5 sau I7, iar unul din cele mai ieftine modele poate costa pana in 1000 de lei, o mare diferenta comparativ cu alte site-uri de specialitate. Pe de alta parte, copiatoarele sunt necesare atat in magazine sau in firme de specialitate, cat si in incinta locuintelor. Fie ca este vorba despre un Lexmark, un Toshiba, o Minolta sau un Canon, copiatorul este complet descris, avand atasata o fotografie atent aleasa. Imprimantele vor fi utile in orice locuinta, atat acolo unde exista un student sau un elev, cat si un traducator sau o persoana cu un job in mediul online si nu numai.

Produsele vandute pe acest site sunt in garantie, vandute cu factura, plata efectuandu-se prin transfer bancar, ramburs la curier sau cu cardul. Cei care comanda produse ce depasesc suma de 150 de lei nu mai platesc transportul, iar returnarea este gratuita in timp de 14 zie calendaristice de la ridicarea sau primirea coletului. Cea mai buna alegere in privinta achizitionarii produselor IT in mediul online o reprezinta comanda plasata in acest magazin online dupa o studiere atenta a ofertei. Magazinul este cunoscut mai ales prin oferta vastă de copiatoare.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Want.ro