VonMag.ro este un magazin online bazat pe comercializarea de produse și sisteme pentru supraveghere. Magazinul oferă mai multe tipuri de produse din care putem enumera: supraveghere video, sisteme de alarmă, acces control, etc. De asemenea, mai regăsim pe site și produse din gama: porților automaizate, uși de garaj, sisteme internfonie, componente electrice, sisteme antiincediu, bariere, etc. Magazinul se remarcă ărin produse de calitate, prețuri accesibile, suport tehnic gratuit oferit de inginerii proprii, profesionalism, etc. 

Dacă doriți produse din anumite branduri, magazinul vă oferă o pagina dedicată cu toate brandurile de la care magazinul comercializează produse. Putem enumera producători cunoscuți precum Acer, HikVision, Dahua, DSC, Hormann, Rosslare, Primatech, etc. Pagina completă cu toți producătorii o puteți accesa aici.

Magazinul este unul cu vechime și experiență, începânduși activitatea în anul 1994. S-a bazat de la început pe dezvoltare software în parteneriat cu firma SEB GmbH. Între timp, magazinul s-a axat și pe vânzarea/montarea de sisteme de alarmă, video și detecție în caz de incendiu. În anul 2003, magazinul și-a diversificat oferta și a ajuns dealer pentru compania Hormann, un producător renumit în uși de garaj și industriale. La scurt timp, în anul 2005, magazinul a devenit și importator direct de sisteme de control acces, antiefracție al companiei Rosslare Security Products.

Magazinul deține licență de funcționare eliberată de Inspectoratul General al Politie Romane pentru proiectare, instalare si întretinere sisteme de alarmare împotriva efracției. La cerere asiguram montaj in judetele Gorj, Dolj, Valcea, Mehedinti, Hunedoara, Olt, Alba, Arges, Sibiu.

Magazinul oferă informații și tutoriale pe care le puteți găsi pe paginile „Tutoriale și Blog”. De aici veți afla sfaturi și informații în folosirea produselor comercializate. Transportul este gratuit la comenzile ce depășesc 500 ron. Produsele se livrează prin FAN Courier, Urgent Cargus sau DPD. Produsele se pot returna în termen maxim de 30 de zile de la data primirii coletului. Pentru cererea de retur trebuie să completați formularul RMA. Dupa completare un operator va accepta sau refuza cererea dvs. Veți primii informații cu statusul cererii la fiecare modificare.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe VonMag.ro