Vonino.ro este un magazin online ce comercializează telefoane mobile, smartphone-uri si accesorii. Este cunoscut în mediul online pentru smartphone-urile ieftine dar și accesorii pentru smartphone-uri. Magazinul nu are în gama sa smartphone-uri de top și nici produse ale brandurilor cunoscute. La o scurtă vizită am enumerat următoarele modele de telefoane: Nano, Zun, Jax, Volt și Xylo. Motto-ul magazinului este “Iubește tehonologia!”. Atunci când vine vorba de raport-ul detalii tehnice-preț, produsele sunt best buy. Transportul este gratuit iar produsele se pot returna în maxim 14 zile. Compania Vonino este din Statele Unite și este de tip ODM/OEM. Magazinul se axează mai ales pe produsele portabile, după cum reiese la o scurtă vizită pe site. Magazinul a participat la diferite enimente unde și-a prezentat noile modele de electronice. Pentru garanția produselor trebuie să vă prezentați la sediul Vonino Labs: (str. Ion Heliade Radulescu, nr 26, Sector 2, Bucuresti) sau să trimiteți produsul prin curier, coletul trebuie să fie însoțit de factură sau bonul fiscal. Taxele pentru curier vor fi suportate de către client.
În caz ca nu sunteți mulțumit de produsul comandat, returnarea sa se poate efectua în maxim 14 zile, fară a fi nevoie de a preciza motivele. Pentru returnarea produsului accesați acest formular.

Mare atenție, pană și cele mai puternice smartphone-uri din gama site-ului au doar 1 GB ram si procesor mediatek quad core, nu vă așteptați ca sistemul de operare să funcționeze fluent. Pentru a nu avea neplăceri încercați să optați pentru modele cu minim 2 GB ram. Doar sistemul de operare și căteva aplicații de baza(Facebook, Messenger și Whatssup) pot consuma 1 GB ram. De lăudat însa capacitatea bateriei/acumulatorului de 4000 mAh.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Vonino.ro