Una din cele mai mari si de incredere agentii de turism din Romania, Vola.ro se adreseaza persoanelor care doresc sa se relaxeze in vacante si sa gaseasca cele mai bune oferte de zbor, cazare, inchirieri masini. Fie ca pleaca intr-o vacanta mai lunga sau intr-un city break, fie ca pleaca cu avionul sau cu masina, la hotel sau la pensiune, in tara sau in strainatate, in familie, cu prietenii sau singuri, cu siguranta agentia Vola le va fi de un real ajutor. In cei 12 ani de activitate, specialistii acestei agentii au ajutat mii de turisti sa isi planifice vacanta de vis. De la ofertele pentru bilete de avion incepand de la cateva zeci de euro, pana la oferte de cazare ce nu pot fi ratate, de la cele mai ieftine pana la cele mai scumpe camere de hotel, totul este disponibil online. Smart Connection este o tehnologie noua Vola, unica in tara, care permite turistilor sa vada online ce oferte la zboruri mai ieftine au, cu diferite companii low cost sau de linie si cu escale inteligente, astfel incat pot economisi pana la 60% din pretul intreg al biletului.

O agentie ce ofera numai servicii de incredere, cu un calendar de tarife foarte bine pus la punct care arata mereu cand este disponibil cel mai mic pret pentru o anumita destinatie in urmatoarele cinci luni, o agentie cu un site foarte usor de folosit, intuitiv chiar, cu o dezvoltare fenomenala de la an la an, Vola isi impresioneaza in permanenta clientii.

In plus, cei care cauta bilete de avion mai ieftine, pot seta serviciul de alertare de tarife, pentru a vedea cand scad preturile.Online sunt disponibile atat bilete low cost, cat si pentru companii de linie, cazare la hoteluri in intreaga lume, atat in varianta early booking, cat si last minute, precum si servicii de inchirieri masini si transferuri spre si de la aeroport.

Nu in ultimul rand, cei care doresc sa plece intr-o vacanta si sa fie asigurati, pot opta si pentru asigurarea de calatorie incheiata cu aceasta agentie, pentru ca indiferent ca este de placere sau de afaceri, calatoria trebuie sa fie un eveniment lipsit de griji.