Unul din cei mai importanti furnizori de servicii de telefonie si internet, Vodafone isi atrage clientii in magazinul online pentru a beneficia de cele mai bune produse si servicii la preturi imbatabile. Fie ca vor sa isi incarce o cartela, sa isi faca un abonament, sa isi cumpere un telefon sau o tableta, clientii au zeci de oportunitati de care trebuie sa invete sa profite din plin. In perioada sarbatorilor sau cu ocazia Black Friday sute de cumparatori pleaca cu un telefon de ultima generatie cumparat la un pret foarte mic din acest magazin online.

In plus, abonamentele sunt foarte avantajoase si aproape toate ofera clientilor ocazia de a achizitiona si un telefon nou sau de a-l primi pentru 0 euro la portare sau in conditii contractuale foarte bine specificate. Ofertele exclusive online precum si planul tarifar bine stabilit, telefoanele apartinand celor mai renumite branduri in intreaga lume precum Samsung, Huawei, Apple, Vodafone, LG, sunt doar cateva dintre motivele pentru care clientii Vodafone trebuie sa apeleze la aceasta firma.

Online clientii au ocazia de a gasi mai multe produse la reducere decat in magazin, de a beneficia de livrare gratuita, de oportunitatea de a gasi si de a cumpara usor produsele dorite, dar si de a descoperi ofertele specaiale care se potrivesc necesitatilor lor.

Ce mai pot face clientii Vodafone online? Pot reincarca rapid cartele, pot sa isi plateasca factura online, pot sa activeze optiunea Vodafone TV si se pot inscrie la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele oferte de telefoane sau accesorii. Pentru a vedea care sunt magazinele Vodafone din apropierea locuintei, sau din localitatea celor care aleg serviciile acestei companii, pe site exista o harta speciala precum si raspunsuri la intrebari oferite de specialisti.

Din anul 1997 Vodafone s-a lansat in Romania si de atunci ofera servicii de inalta clasa cumparatorilor sau celor care aleg sa vorbeasca mult si ieftin, care aleg cea mai buna viteza la internet la cel mai bun pret si care isi doresc gadgeturi de ultima generatie. Pe site sunt disponibile si locurile de munca pentru fiecare oras in parte astfel incat doritorii sa se poata inscrie pentru jobul mult visat.