Vivacredit.ro este un serviciu de împrumuturi rapide, specializată în imprumuturi până la salariu. Este prima companie specializată din România și există sub denumirea de Viva Credit IFN SA. Se pot accesa împrumuturi de minim 100 lei și maxim 2000 lei. Perioada de rambursare fiind de minim 1 zi și maxim 35 de zile.

Serviciul se diferențiază prin repeziciune, puteți aplica indiferent de locul unde vă aflați și veți primii banii direct în contul dvs bancar, fara comisioane sau alte taxe. Încă de la început veți fi informați de suma ce o aveți de plată iar costul nu se modifică pe durata creditului. Rambursarea poate fi anticipată fară alte comisioane. De asemenea, Viva Credit acceptă și persoane cu istoric negativ la Biroul de Credit. Vârsta minimă pentru a obține un împrumut este de 21 ani, trebuie să aveți un venit stabil din salariu/pensie si un cont bancar/card.

Aveți nevoie de o copie a cărții de identitate și documente care pot dovedi că aveți o sursă stabilă de venit. Primul lucru constă în completarea cererii de credit online, apoi veți primii decizia. Dacă decizia este favorabilă veți primii banii în aceiași în contul dvs. Întârzierile de plată se penalizează cu 1,20% dobândă pe zi și raportarea la organizațiile precum Biroul de Credit.