Toata lumea are un viciu. Fie ca vor sa il recunoasca sau nu, el exista si este atat de pregnant incat le acapareaza atentia aproape zilnic. In timp ce unii fumeaza, altora le place sa se simta bine in compania persoanelor de sex opus, sunt si oameni carora le place sa consume bauturi alcoolice. Se spune ca alcoolul destinde, relaxeaza, aduce bucurie pe fata si in sufletul consumatorilor. Desigur, un consum responsabil este indicat. In momentul in care acel consum a depasit limita bunului-simt, viciul devine o problema de sanatate.

In magazinul online Vicii.net sunt prezentate diferite sortimente de bauturi alcoolice, de la vinuri fine pana la sticle de sampanie, coniac, gin, rom, vodka, whisky, chiar si ceai. Aici o sticla de bautura poate costa cateva zeci pana la cateva sute si chiar mii de lei, in functie de posibilitatile cumparatorului si de modul in care vrea sa isi satisfaca viciul.

Bauturile alcoolice pot fi achizitionate numai dupa crearea unui cont de client, in functie de preferinte. Sunt oameni care consuma numai bauturi spirtoase, alti oameni care consuma cate un pahar de vin in fiecare seara sau un pahar de whiskey din cand in cand. Aceste produse apartin celor mai renumite marci producatoare la nivel national si international, precum Absolut, Alexandrion, Ballantine’s, Budureasca, Campari, Chateau Vartely si lista poate continua. Produsele pot fi filtrate dupa pret, dupa categoria in care sunt incadrate, astfel ca achizitionarea lor este extrem de simpla. Dupa trimiterea si confirmarea comenzii, bauturile alese sunt trimise acasa in cel mai scurt timp posibil, in cateva zile lucratoare, pentru ca doritorii sa se bucure de un gust fin si de momente placute, pline de bucurie si de relaxare.

Se poate plati in sistem ramburs sau prin transfer bancar, livrarea produselor realizandu-se contra-cost, in cele mai bune conditii de siguranta. Asadar, nimeni nu va primi o sticla sparta sau un produs care nu este in concordanta cu asteptarile si cerintele clientilor. Totusi, in cazul in care comanda facuta nu corespunde acestor exigente, se poate returna in maxim 14 zile lucratoare de la primirea coletului. Pentru satisfacerea viciilor, atat domnii cat si doamnele pot comanda, sub protectia datelor personale de indiscretia vecinilor, bauturi alcoolice de cea mai buna calitate, online.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Vicii.net