Unul din cele mai populare magazine online de haine dedicat doamnelor, https://www.viada.ro/ isi deschide larg portile virtuale femeilor care au un stil vestimentar bine definit, care cauta numai articole vestimentare moderne si din buna calitate, cu croieli impecabile si din materiale placute la atingere. Povestea companiei incepe in anul 1993, iar povestea online a brandului a inceput acum cativa ani, cand firma a cunoscut faima si suces si in mediul online. Cu aproape 200 de locatii distincte, unde se gasesc numai piese vestimentare de exceptie semnate Viada, compania este cunoscuta si apreciata de doamne si domnisoare din intreaga tara. Compania produce si comercializeaza atat online cat si in magazinele din intreaga tara haine pentru femei elegante care isi aleg tinuta in functie de stilul adoptat, de inaltime, greutate, de culorile preferate, de tinuta impusa la locul de munca, de dress-code-ul de la un anumit eveniment la care participa.

Comandarea produselor vestimentare online marca Viada este extrem de simpla, doamnele trebuie doar sa isi faca un cont in magazinul online, sa aleaga produsele conform preferintelor, ghidului de marimi si altor caracteristici si sa incheie comanda. Plata se face in sistem ramburs sau prin ordin de plata, sau chiar online, cu cardul. Livrarea articolelor vestimentare se face prin intermediul serviciilor de curierat in maxim 2 zile lucratoare. Clientele au chiar posibilitatea de a schimba sau de a returna produsele daca acestea sunt prea mari, prea mici, daca nu corespund exigentelor lor.

De asemenea, clientele au posibilitatea de a urmari comenzile pe care le lanseaza in mediul online , de a se abona la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutati, de a obtine puncte de fidelitate sau puncte premiu si de a le folosi in cadrul aceluiasi magazin la comezile ulterioare.

In concluzie, femeile care tin la eticheta, la aspectul lor, sunt indemnate saisi completeze minunata garderoba cu tinute potrivite oricarui anotimp din magazinul online Viada. Cu certitudine vor reveni cu comenzi ulterioare si cu recomandari facute prietenelor.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Viada.ro