Vexio.ro este un magazin online bazat pe comerțul cu electronice și electrocasnice, acestea fiind categoriile principale. Magazinul are pe site peste 150.000 de produse din mai multe categorii. Magazinul a fost înființat în anul 2008 iar în scurt timp a ajuns unul dintre cele mai populare magazine din țară pe segmentul său. Magazinul oferă livrare rapidă, în București în aceiași zi și a doua zi oriunde în țară. Magazinul Vexio.ro are implementat și un sistem de fidelizare a clienților. Un punct de fidelitate valoarează un leu, la fiecare comandă veți primi 0,5 din valoarea totală a comenzii. Chiar dacă la început magazinul se baza mai mult pe electronice și produse IT, acum regăsim o vastă gamă de produse. Începând cu laptopuri, componente pc, foto și video, articole auto, casă și graădină, birotică, rechezite, sport, etc.
Produsele se pot returna în maxim 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Magazinele serioase acceptă termen de retur 30 zile, asta fiind un minus pentru Vexio. Returul se va face pe cheltuiala clientului. Plațile sunt cele clasice: ramburs, online cu cardul sau în rate. Dacă doriți să ridicați produsele gratuit, se pot ridica de la sediul Vexio din str. Foișorului, nr 146, sector 3, București.

Transportul este gratuit în București dacă comanda depășește 149 lei, iar coletul depășește 6 kg. Comenzile sub 149 lei, vor fi taxate cu 10 lei pentru transport. Livrarea în restul țări este gratuită dacă valorea comenzi este peste 499 lei în limita a 6 kg. Comenzile cu valoare sub 499 lei, vor fi transportate cu un cost de 19 lei pentru curier. Pe site puteți găsi pagini utile precum: cele mai apreciat produse sau urmărirea expediției prin verificarea numărului AWB.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Vexio.ro