Una din principalele preocupari ale tinerilor si nu numai in ziua de astazi o reprezinta jocurile pe computer. Lumea virtuala, jocurile online sau offline reprezinta pentru multi singura modalitate de relaxare si de petrecere a timpului liber. Sunt suficient de multi tineri si adulti care isi petrec ore intregi ziua si noaptea incercand sa depaseasca un obstacol, sa termine un joc, sa obtina un scor mai bun. Ventumgames.ro este un magazin online care se adreseaza tuturor pasionatilor de jocuri, de la cei mai mici pana la cei mai mari.

Ventumgames este un magazin de jocuri originale pentru console, Xbox, Nintendo WII, Ps Vita, Ps3, PS2, PS4. Toate jocurile sunt originale. Comanda se poate realiza prin e-mail specificand produsul sau produsele dorite, cantitatea dorita si datele de contact si de livrare. De asemenea, comanda poate fi plasata si folosind cosul de cumparaturi, online, in cadrul magazinului, prin completarea datelor personale si crearea unui cont de utilizator. Clientii trebuie doar sa se inregistreze, sa se autentifice, sa selecteze categoria jocului dorit, sa caute produsul folosind filtrele de cautare sau deruland cu mouse-ul, sa adauge in cosul de cumparaturi si sa finalizeze comanda. O data finalizata, aceasta trebuie si confirmata, pentru ca specialistii sa pregateasca coletul ce va ajunge la cumparator in cel mai scurt timp prin intermediul serviciului de curierat rapid.

Modalitatile de plata sunt diverse, fie in sistem ramburs, prin ordin de plata sau prin card bancar, plata online. Transportul produselor are loc in 24 de ore cu tarif unic national sau in 2-3 zile lucratoare in cazul in care produsele nu sunt pe stoc si este necesara aprovizionarea din partea furnizorilor. Acest magazin online are oferte foarte bune pentru jocuri de strategie, sport, aventura, fighting, curse, role playing, educative, muzicale, simulatoare, shootere, iar lista poate continua.

Asadar, toate persoanele pasionate de petrecerea timpului liber in cel mai placut si relaxant mod posibil au oportunitatea de a comanda jocuri online pe placul fiecaruia, in functie de preferinte si de dispozitivul folosit. Jocurile pe computer reprezinta o activitate placuta atat petntru copii cat si pentru cei trecuti de prima tinerete in cautare de aventuri.