Un magazin online înființat în urmă cu două decenii, a cărui principal obiect de activitate a fost și a rămas comercializarea articolelor pentru bebeluși, pentru copii și mămici, Velosportshop.ro oferă o gamă variată de produse la cel mai bun raport calitate-preț, de la pompe de sân, până la patine, role, trotinete, pătuțuri și cărucioare, sterilizatoare și termosuri.
VeloSportShop este un magazin destinat copiilor de toate vârstele,care au nevoie de joacă, de atenție, de lucruri care să le stimuleze inteligența și creativitatea, de produse pe care să le folosească la plimbare, la masă ori în casă. Comanda se plasează direct pe site, prin crearea unui cont în care să fie oferite datele de contact și de livrare, precum și modalitatea de plata preferată.

Transportul produselor la domiciliu se face contra unei sume de 15-20 de lei în funcție de greutatea produsului în cel mai scurt timp, în doar câteva zile lucrătoare. Transportul gratuit se aplică la comenzile de peste 499 lei. De asemenea, produsele aparțin unor branduri de renume la nivel național și internațional precum Mochtoys, Pilsan, Devron, DHS și așa mai departe. Mai mult ca sigur, clienții vor găsi aici tot ce e necesar pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor, de la primele luni până în primii ani de viață când nu mai au nevoie de suport pentru mers, de ajutor la masă și când se pot descurcă singuri în anumite circumstanțe. Velosportshop.ro este magazinul online preferat de părinții cu copii mici pentru care siguranța, buna dezvoltare și confortul resimțit în orice situație de către prichindel sunt foarte importante. Aici comenzile sunt plasate și livrate rapid, părinții nu trebuie să aștepte prea mult până pot folosi un anumit produs sau accesoriu, iar raportul calitate-preț este cât se poate de echilibrat și corect.

Indiferent de valoarea comenzii plasate, reprezentanții magazinului online o vor trata cu seriozitate și promptitudine și o vor livra la domiciliu în cele mai bune condiții. Un produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea acestuia, iar cheltuielile de transport pentru returnare sunt suportate de către client.