Magazinul Vegis.ro este un magazin online, certificat ecologic pentru evaluarea conformităţii produselor agricole ecologice, astfel încât produsele, procedurile de lucru și de depozitare sunt în conformitate cu toate reglementările în vigoare. Magazinul vă oferă o gamă variată de produse în categorii dedicate BIO/ ECO, RAW, Vegan sau Fără gluten.
Dezvoltarea continuă a magazinului a adus cu sine noi oportunități, servicii mai bune îndreptate către potențialii cumpărători, astfel că, asigură livrarea coletului indiferent de valoarea comenzii și vă pune la dispoziție 6 modalități de plată. Produse alimentare vegane, pachete cu suplimente, produse din categoria Remedii, Slăbire sau Cosmetice se regăsesc pe site, la prețuri accesibile, alături de alte câteva categorii. În plus, aveți avantajul returnării coletului, în termen de 30 de zile fără invocarea vreunui motiv.
Orientat permanent spre nevoile cumpărătorului, magazinul online Vegis oferă de aproape 5 ani produse naturale și funcționează după criterii de perseverență și seriozitate. Având în spate o echipă unită și responsabilă, acest magazin a reușit să se afirme pe piața de produse naturiste prin profesionalism și calitate.
Avantajos este că, odată ce v-ați alăturat la programul de fidelizare și ați plasat o primă comandă, veți beneficia de puncte bonus la orice comandă -în funcție de valoarea ei-, oferte speciale, reduceri, dar și acces permanent la informații privind aceste puncte de fidelitate.

În linii generale, fiecare produs care intră în stocul Vegis.ro este însoțit de factură și declarație de conformitate a calitatii în conformitate cu legislația sanitară, sanitar-veterinară, precum și legislația pentru siguranța alimentelor. Magazinul de produse naturale oferă garanția depozitării, livrării și a integrității coletului, fiecare produs fiind ambalat corespunzător, astfel încât să reziste la condiții diverse de transport, depozitare sau tranzit.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Vegis.ro