Anvelopele reprezinta una din cele mai importante componente ale masinii. Anvelopele sunt de fapt “picioarele” autoturismului, fara de care nu ar fi posibila deplasarea. Insa oferta de anvelope in Romania este destul de vasta, dar nu toate magazinele sunt si serioase in acest sens. Unele vand produse la mana a doua sub eticheta de produse noi, altele nu au marfa pe stoc si ii incurca pe clienti mai ales in lunile de toamna si primavara, atunci cand soferii trebuie sa isi schimbe anvelopele.

Pentru ca legislatia in vigoare impune soferilor sa isi schimbe anvelopele atunci cand temperaturile scad si precipitatiile incep sa apara, magazinul online vandanvelope.com le ofera acestora posibilitatea de a le achizitiona online la cel mai bun raport calitate-pret. Anvelopele pot fi comandate telefonic sau online pe baza specificatiilor tehnice din cartea masinii. Sunt disponibile anvelope de toate dimensiunile, apartinand celor mai importanti producatori in domeniu, precum Barum, Bridgestone, Continental, Debica, Dunlop, Firestone, Goodyear, Michelin, Pirelli, Sava, iar lista poate continua.

Concret, persoanele interesate de achizitionarea anvelopelor pot sa isi faca un cont in magazinul online, isi aleg produsul dorit, il adauga in cosul de cumparaturi, finalizeaza si confirma comanda si asteapta livrarea la domiciliu, livrare care se face in cateva zile lucratoare, in functie de perioada din an.

Clientii pot plati la livrare in numerar sau prin ordin de plata. Transportul este gratuit si are loc in maxim 72 de ore pentru anvelopele din stoc. Anvelopele beneficiaza de garantie de maxim 24 de luni de la data inscrisa pe factura de vanzari si, pastrate in conditii bune de rulaj, nu necesita inlocuire.

Un magazin online care comercializeaza anvelope de buna calitate, atat de vara, de iarna, all season cat si jante si senzori depresiune, Vand Anvelope este solutia ideala pentru soferii care nu au timp sa caute cauciucurile in magazinele de specialitate si se vad in imposibilitatea de a mai circula in conditii de maxima siguranta pe sosele. Pentru a respecta legislatia in vigoare, pentru a nu pune in pericol viata proprie si a celorlalti participanti la trafic, soferii sunt sfatuiti sa investeasca in anvelope de buna calitate.