Dispozitivele inteligente sunt din ce în ce mai prezente pe piață din țară și sunt menite să vină în ajutorul persoanelor care își doresc o viață mai simplă și mai confortabilă. V39.ro este un concept care susține comercializarea acestor produse la cererea clienților, produse care aparțin atât brandului Xiaomi, cât și altor branduri noi și bine cunoscute precum Aqara, Amazfit sau BlitzWolf. Orice produs comandat din acest magazin online va fi trimis la domiciliul clientului în cel mai scurt timp posibil. Totodată, calitatea acestor produse este garantată de originalitatea lor, de garanția de 24 de luni cu care vin însoțite dar și de posibilitatea de retur de 14 zile în cazul în care alegerea făcută nu este mulțumitoare. Ce pot comanda, efectiv, clienții din magazinul V39.ro? Cumpărătorii își pot îmbunătăți viața cu un aspirator smart, pot cumpăra un purificator de aer astfel încât toată casă să fie curată și bine aranjată sau pot apela la o brățară smart ori la un router WiFi cu control parental.

De asemenea, sunt disponibile lămpi de noapte, ceasuri smart, becuri smart, încărcătoare wireless, camere auto și senzori de alarmă pentru fum, căști sport și chiar și periuțe smart cu funcția de albire a dinților. Conceptul Smart Home nu a fost niciodată mai aproape de concretizare, cu aspiratoarele smart care curăță singure și cu diferite kituri și prelungitoare menite să ușureze viața oamenilor.

Magazinul online V39.ro aduce în atenția clienților tot mai multe oferte la cel mai bun raport calitate-preț. Termenul de livrare este de 24-48 de ore. Comenzile de peste 200 lei vor beneficia de transport gratuit, iar pentru comenzile mai mici de 200 lei, se va percepe o taxă de transport de 15 lei.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe V39.ro