Dintotdeauna, oamenii au avut nevoie de genți, ruscacuri, portofele și de alte accesorii pentru a purta lucrurile, banii și diferite obiecte. În general, geanta este chiar o reală necesitate și nu un moft, iar pentru a satisface diverse cerințe și exigențe ale oamenilor, magazinul online Urbanbag.ro pune la dispoziția clienților cele mai noi și cool modele de genți și rucsacuri, potrivite pentru varii situații. Concret, din acest magazin, oamenii pot cumpăra genți de umăr din material textil, articole realizate din materiale calitative și piele naturală, potrivite fie pentru bărbați, fie pentru femei.
Gențile de spate sunt la fel de importante, fapt pentru care Urban Bag le pune la dispoziția clienților, o gamă variată de produse bine realizate, cu o foarte mare atenție la detalii, potrivite tuturor tipurilor de ținute.

Totodată, din acest shop oamenii își pot achiziționa și agende fabricate în România, îmbrăcate în piele autentică, portofele hand made realizate de către profesioniști cu un talent desăvârșit, dar și alte produse la fel de importante pentru o viață activă. Comandarea acestor produse se face rapid și simplu prin adăugarea produselor în coșul virtual cu un simplu click și confirmarea comenzii în mod telefonic sau prin e-mail. Portofelele și celelalte produse comandate sunt livrate în București prin curieratul rapid cu bicicletă, care este gratis, în aceeași zi cu plasarea comenzii.

Livrarea se face în maxim 48 de ore lucrătoare și este gratuită pentru comenzile care depășesc 199 de lei. În cazul în care produsele se cer a fi personalizate, termenul de livrare este de 4-5 zile. Plata se face pe site prin card bancar sau în sistem ramburs, la primirea coletului, iar în cazul în care ceva este în neregulă cu produsul primit, clienții îl pot returna fără a-și justifica motivele.
Magazinul online UrbanBag.ro este potrivit pentru clienții mereu în criză de timp, care nu își permit să piardă ore prețioase prin magazinele de specialitate, dar doresc totodată să delecteze cu cele mai noi și deosebite produse din această categorie.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Urbanbag.ro