Upcar.ro este un magazin online ce activează pe piața de piese auto încă din anul 2013 și, pentru că pune la dispoziție și sisteme de navigație GPS, stații radio sau MP3 playere/ Boxe & Subwoofere, aici puteți găsi totodată electronice și accesorii auto. Produse ale unor branduri de renume precum Sony, Pioneer, JBL, BLAUPUNKT sau PNI se găsesc în magazin, la prețuri accesibile.
Atât în magazinul online, cât și în showroom-ul Upcar aflat pe Bulevardul Apusului, nr. 53, București, Sector 6, puteți găsi și achiziționa alarme auto, portbagaje, suporturi, scule auto, dar și scaune auto și articole pentru copii. În showroom vă puteți bucura de consultanță tehnică și  beneficia de verificarea produselor și completarea certificatelor de garanție aferente produselor cumpărate.
Efectuarea online se face non-stop cu minimum de efort, întrucât dvs. doar veți selecta produsele dorite, le veți adăuga în coșul dvs. de cumpărături și veți finaliza comanda. De asemenea, aveți și posibilitatea de a comanda telefonic de luni până vineri între orele 09:00 și 18:00 și sâmbătă între orele 09:00 și 14:00.
Comenzile mai mari de 299 lei se livrează gratuit prin Curierat Rapid, iar pentru comenzile de sub 299 lei, veți avea de achitat 20 lei costul transportului. Livrarea se face oriunde în țară.
Timp de 10 zile puteți testa produsul, iar dacă nu sunteți mulțumit – doar contactând un consultant de vânzări – puteți returna produsul prin serviciul de curierat Urgent Cargus (costurile de transport vor fi suportate de dvs.).
Dacă vreți să obțineți informații suplimentare, care nu se regăsesc pe site sau dacă intenționați să modificați o comandă, aveți la dispoziție un formular de contact.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Upcar.ro