Omul modern nu poate trai fara televiziune, internet si telefonie. Acesta este un lucru bine-cunoscut inca de la lansarea acestor servicii pe piata din tara cand lucrurile au inceput sa prinda contur si clientii curajul de a tinti tot mai sus spre pachete avantajoase din toate punctele de vedere. Magazinul online UPC.ro ofera persoanelor interesate solutii la cerintele si preferintele acestora. cu pachete foarte avantajoase de televiziune, internet si telefonie, atat fixa cat si mobila, UPC se inscrie in preferintele clientilor din intreaga tara.

Pentru a avea un camin fericit, clientii opteaza pentru pachete complete cu toate serviciile mai sus enuntate disponibile. In plus, cei de la UPC ofera si telefoane de ultima generatie si permit atat persoanelor fizice cat si celor juridice sa isi aleaga optiunea care se pliaza pe necesitatile si preferintele acestora. cu alte cuvinte, pentru doar cateva zeci de lei pe luna, clientii au TV, Net si telefonie la preturi competitive cu o conectivitate de invidiat.

Cea mai buna experienta Wi fi de acasa o au clientii UPC iar minutele nelimitate ii determina sa nu se limiteze la un singur pachet si chiar sa se porteze de la alte companii de acest fel pentru a beneficia de reduceri semnificative. Pachetele UPC includ si televiziuni de sport si filme precum HBO, dar si oferte pentru persoane cu dizabilitati. Clientii care opteaza pentru pachete de televiziune pot alege grila simpla sau pachete suplimentare si extraoptiuni. In ceea ce priveste internetul, pe langa oferta de nerefuzat, clientii se vor bucura si de un antivirus care sa le protejeze dispozitivele de pericolele ce pandesc online. Nu in ultimul rand, serviciile de telefonie sunt transparente, existand o lista completa de tarife.

Clientii UPC au pe site chiar si o sectiune de asistenta unde pot consulta harta magazinelor, posibilitatile de contact si unde pot vedea si modalitatile de plata precum si intrebarile frecvente cu raspunsuri pertinente.

Magazinul online UPC reprezinta modalitatea de prezentare si promovare a uneia din cele mai mari companii de telecomunicatii din Romania, lideri in tehnologie si inovatie care ofera servicii de televiziune digitala si analogica, de telefonie fixa digitala si internet pe banda larga.