Unixauto.ro este un site ce reprezinta compania infiintata in anul 1990, cu un puternic renume pe piata din Romania, care a pornit de la un simplu garaj si a ajuns la o cifra de afaceri de 740 de milioane de lei. Acest magazin online de piese auto se regaseste in topul celor mai cunoscute si mai apreciate astfel de afaceri la nivel national.Compania este detinuta de antreprenorul Zombori Antal si distribuie piese auto in intreaga tara din Cluj Napoca. Asadar, conducatorii auto care au nevoie de o piesa pe care sa o inlocuiasca la autoturismul lor, cei care sunt in cautarea unei solutii pentru a se simti in siguranta pe sosea, pot apela la ajutorul acestor specialisti. In functie de marca si de modelul autoturismului detinut, sunt disponibile sute de piese potrivite pentru nevoile fiecarui autoturism in parte.

Unul din cele mai mari webshop-uri online care ofera clientilor piese auto originale sau aftermarket pentru orice autoturism, Unix Auto ofera clientilor oportunitatea de a cauta piesele dorite in oferta online. Pentru o cautare cat mai eficienta, se pot restrange criteriile de cautare prin oferirea cat mai multor informatii si detalii despre autoturismul pentru care se realizeaza achizitia.

Cu siguranta s-au intamplat cazuri in care proprietarii de masini au sesizat o problema de functionare, au sesizat o problema la una dintre piese, insa nu au gasit timpul necesar sa umble prin magazinele de specialitate in vederea gasirii produsului potrivit. Varianta comandarii online a pieselor auto prin simpla inregistrare pe site si plasare a produselor in cos este mult mai eficienta, indeosebi pentru ca acestea sunt aduse direct la domiciliul clientilor prin transport rapid.

Cu alte cuvinte, in cateva zile lucratoare, comanda de piese auto ajunge direct la domiciliul clientilor si acestea vor putea fi montate rapid si simplu, pentru ca orice calatorie sa fie efectuata in siguranta, fara a pune in pericol viata participantilor la trafic sau a pasagerilor. Schimbarea unei simple piese auto poate insemna siguranta, confort si profesionalism.