Un serviciu foarte contestat in Romania in ultima perioada, Uber este totodata foarte apreciat de catre persoanele care stiu ca pentru a ajunge rapid si ieftin dintr-un loc in altul, trebuie sa renunte la modalitatile de transport conventionale, in comun, la taxiuri care sunt foarte costisitoare si sa aleaga modalitati de transport simple, servicii oferite de conducatori fara atestat, insa cu initiativa, cu experienta si cu intuitie. In fond, nu este nevoie de o experienta foarte mare in ceea ce priveste cunoasterea orasului, deoarece acum exista dispozitive GPS specializate sau chiar optiunea GPS pe telefonul mobil. Cu alte cuvinte, gratie Uber oamenii pot ajunge rapid si ieftin unde isi doresc, visele lor se pot transforma in realitate, iar plimbarile sunt mai mult decat simple curse. Fie ca este nevoie de transport pana la aeroport, de la gara catre casa, de ridicarea unei comenzi sau a unui colet, chiar de o urgenta medicala, profesionistii Uber sunt gata sa transporte pe oricine in locatia dorita. Cursele sunt sigure, soferii Uber nu se grabesc sa ajunga la destinatie, punand in pericol viata celorlalti participanti la trafic sau a clientilor, sunt foarte amabili si prompti.

In cateva minute dupa contactarea unui specialist Uber, va sosi o masina, indiferent de perioada anului, de ora, de conditiile meteo. Optiunile sunt foarte convenabile, preturile tuturor tipurilor de curse sunt foarte avantajoase, de la naveta zilnica, pana la serile petrecute in oras. In plus, apeland la Uber, clientii vor avea un mod simplu de deplasare la destinatia dorita, fara a fi nevoie sa prezinte informatii suplimentare sau sa ghideze soferul pana la locatia stabilita.

Cu alte cuvinte, tot ceea ce trebuie sa faca clientii este sa foloseasca instrumentul Uber pentru a estima pretul cursei, introducand locul de preluare si destinatia si afland pretul corect. Apoi vor putea comanda o masina pentru un tarif fix si minim. Preturile reale pot varia.In plus, serviciile Uber sunt concepute in asa fel incat sa scuteasca clientii de griji. Exista si functii de siguranta. Clientii isi pot instiinta rudele despre locatia in care se afla si pot primi ajutor doar apasand pe un buton. Comunitatea Uber este foarte primitoae, atat pentru soferi, cat si pentru pasageri.