U Man a aparut pe piata inca din anul 2003, avand un impact decisiv in trendurile existente. Inca de la aparitie U Man dicteaza cele mai bune tinute pe care o persoana ar trebui sa le aleaga pentru a nu ingrosa randurile celor care poarta uniforme pe strazi si care arata identic. In prezent, U-Man.ro este cel mai mare lifestyle shop si skate shop din Romania.
U Man detine magazine in toate orasele mari din Romania, cum ar fi Bucuresti, Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca si Iasi, aducand in trendurile strazii brandurile renumite. Printre firmele si brandurile promovate de U-Man.ro se numara Osiris, DC Shoes, Volcom, Billabong, Element, Emerica, Etnies, Altamont, Von Zipper, ThirtyTwo, Roxy, DVS si Billaborg.
U-Man.ro promoveaza arta, muzica, sporturile urbane si cultura, dar si sporturile extreme. U-Man.ro este prezent oriunde exista adrenalina, indiferent ca este vorba despre racing, skateboarding, rolling sau snowboarding, tot ce trebuie este sa implice roti, o placa, distractie si mult curaj.
Magazinul online U Man ofera clientilor produse de cea mai buna calitate, realizate din materiale rezistente si durabile, cu un design variat si o multitudine de culori, pentru ca fiecare persoana sa isi gaseasca aici produsele preferate.
U Man este un magazin dedicat persoanelor curajoase si non conformiste, motiv pentru care in cadrul sau nu sunt comercializate produse elegante, totul fiind dedicat relaxarii, sportului si senzatiilor tari. Pe langa tricouri si incaltaminte super interesante, tot aici, cumparatorii pot gasi si accesorii care sa ii ajute sa practice sporturile preferate cum ar fi ochelarii de sky, manusile speciale si alte produse similare.
Printre cele mai apreciate produse sunt placile de skate si accesoriile pentru ele. Exista mai multe modele de skateboard in functie de necesitatile fiecarui client, dar si accesorii si piese de schimb sau produse de intretinere.
Pentru toti pasionatii de distractie in aer liber, in orice sezon, U-Man este locul perfect din care pot fi achizitionate cele mai interesante produse, insotite de garantie. Pentru cei care nu gasesc produsul dorit o echipa de profesionisti este mereu gata sa ofere tot suportul necesar.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe U-Man.ro