Tshirt-factory.ro este un magazin online, care va ofera produse textile si accesorii, cat si o platforma pe care va puteti pune ideile in practica deschizandu-va propriul magazin. Cateva exemple importante de magazine online existente pe tshirt-factory: Stoica Andrei, Florin Chilian, Mihai Bendeac, Matache Delia, Filcea Sebastian Andrei (alias Flick Domnul Rima), Giulia, Adda, Stan Stefan, What’s Up, Laura Giurcanu, Maticiuc Codin, Speak, Mira, Nicole Cherry, Andrei Ciobanu, Theo Rose, Skizzo Skillz si multe alte persoane publice.

Iata cum a luat nastere acest brand. Lansat in anul 2008, rezultatele activitatii au facut ca acest brand sa cunoasca succesul atat pe piata internationala, cat si pe cea romaneasca. Este format dintr-o echipa, care actioneaza cu pasiune in arta digitala in toate formele sale: ilustratii, vectori, print-uri, logo-uri, street-art, bannere, fotografie.

Imbinand calitatea cu un echipament de ultima generatie, va sunt puse la dispozitie produse textile personalizate, imprimate direct in tesatura, care pot deveni cele mai potrivite cadouri pentru persoanele dragi.

Servicii oferite: print digital, grafica 2d si 3d, croitorie-serigrafie.

Politica de retur: Toate imaginile produselor prezentate pe site-ul tshirt-factory.ro au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client, motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevazut la art. 9-15 din OUG 34/2014 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale.

Garantia calitatii: Daca ati avut probleme (tricou rupt, patat, print sters) cu tricoul cumparat in primele 30 de zile de la achizitie, trimiteti mail folosind pagina de contact a site-ului , iar tricoul va fi schimbat fara costuri suplimentare.

Livrare: Se realizeaza in 5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, prin intermediul firmelor de curierat, Fan Courier/Cargus sau Dhl International (aici livrarea realizandu-se in 7-10 zile lucratoare). Livrare produselor va avea loc doar in zilele lucratoare de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-18:00 si sambata la cerere. Costul transportului este afisat atat in ultimul pas din procesul de efectuare a comenzii cat si pe factura proforma. Important: Puteti foarte usor sa ridicati comanda chiar de la sediu, daca locuiti in Bucuresti.

Mai jos aveti dreptul sa votati si sa va scrieti experientele pe care le-ati intampinat cu produsele, cat si indrumari referitoare la cum ar putea sa se imbunatateasca magazinul in viitorul apropiat.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Tshirt-factory.ro