Triodeluxe.ro este un magazin online ce se ocupă de comercializarea produselor cosmetice. Magazinul se axează îndeosebi pe anumite mărci precum Anian, Marien, Foresan, Foren, Domi sau Doracil. Aceste mărci oferă produse cosmetice și de îngrijire pentru tratament de păr, întreținere corporală și igienă personală. Alte tipuri de produse comercializate de magazin sunt dedicate tramentelor de păr profesionale, odorizantelor de cameră sau produselor de curățenie. Magazinul se remarcă prin actualizarea frecventă a produselor privind stocurile și o livrare rapidă. Magazinul este dedicat clientului așă că oferă suport online, telefonic sau prin email.

Pentru a atrage noi clienți, magazinul oferă constant oferte speciale pentru diferite produse iar pentru clienții fideli există un sistem de fidelizare. După fiecare comandă, clientul va primi puncte bonus iar la urmatoarele comenzi se poate folosi de aceste puncte pentru a beneficia de reduceri. Pe site puteți urmări comandă curierului Urgent Cargus, curier cu care magazinul trimite coletele. Prin simpla introducere a awb-ului veți afla informații despre coletul dvs. Magazinul organizează de asemenea și concursuri pe pagina de facebook.

Coletele se trimit doar după ce confirmarea telefonică a fost efectuată. Pentru a putea returna un produs, nu trebuie să îl desigilați. Nu se pot returna produsele care au fost testate, fară etichete intacte sau care au fost desfăcute. Pe raza orașului Oradea, dacă comandă depășește 60 ron, se va livra gratuit. În restul țării se oferă transport gratuit la comenzile mai mari de 150 ron. Coletele neridicate în termen de o săptămână de la oficiile poștale se vor retrimite doar printr-un serviciu de curierat. Coletele refuzate nu se vor mai retrimite. Livrarea prin Poșta Română costă 11 lei iar cea prin curier rapid 14 lei.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Triodeluxe.ro