In urma cu peste un secol, Valentin Tramontina si-a inceput activitatea intr-o fierarie in Brazilia urmand ca, o suta de ani mai tarziu, acest nume sa fie pe buzele tuturor, inclusiv al clientlor romani care sunt interesati de cutite, tacamuri, tigai, ustensile pentru bucatarie, tacamuri cu maner de inox, lemn sau cu maner colorat, cutite profesionale si chiar unelte de vanatoare, pescuit, macete si briceaguri, precum si lopeti, greble si foarfece de gradina. Tramontina-romania.ro este site-ul pe care gospodinele si reprezentantii afacerilor de acest gen il adora!

Pentru a deveni client Tramontina Romania, oamenii trebuie doar sa isi faca un cont online, sa comande produsele potrivite necesitatilor lor si sa se bucure de ele o perioada indelungata. Fara acel cont posibilitatea de a comanda este limitata. Promotiile la sute de produse se traduc prin reduceri de pret la polonice, cutite, tacamuri, unelte de taiat pizza.

Nu numai gospodinele desavarsite se vor bucura sa se afle aici, ci si reprezentantii restaurantelor, pensiunilor, pizzeriilor si afacerilor din domeniul HoReCa. Totodata si uneltele de gradina sunt foarte cautate si dispun din cand in cand de promotii. In ceea ce priveste transportul, acesta este gratuit pentru comenzi de minim 150 de lei, iar satisfactia clientilor este grantata pentru ca produsele nu fac rabat de calitate. Cu alte cuvinte, pentru a comanda cele mai bune ustensile de gradina si de bucatarie, la cel mai bun raport calitate-pret, din materiale de calitate, rezistete in timp, clientii pot intra pe site-ul Tramontina Romania de unde isi pot cumpara ceea ce le este necesar, plata efectuandu-se numai ramburs, livrarea efectuandu-se rapid, prin curier, in doar cateva zile lucratoare.

In cazul in care unul din produsele comandate nu corespund asteptarilor clientilor, poate fi returnat in cateva zile calendaristice, cu garantia de a primi banii inapoi. Insa cu certitudine nu va fi necesar un astfel de pas pentru ca gradul de satisfactie este maxim.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Tramontina-romania.ro