Pe magazinul online Totalcomenzi.ro veți găsi o gamă vastă de produse din categorii diverse. Magazinul este importator pentru diferite produse, accesorii sau gadgeturi. Magazinul se adresează atât clienților de rând dar și distribuitorilor sau viitorilor distribuituri. Pe totalcomenzi.ro puteți opta pentru pachete engros la prețuri reduse. Magazinul este un furnizor optim pentru că are în ofertă o mulțime de produse, optțiuni de sincronizare, branduri populare dar și un serviciu de dropshipping. Aveți la alegere trei pachete engros. Pachet gold la 600 lei, pachet silver la 300 lei și pachet bronz la 150 lei. Fiecare pachete diferă ca discount. Pachetul gold oferă 15% la discount, silver 12% iar bronz 10%.

Magazinul are în ofertă peste 10.000 de produse ce fac parte din categorii precum: casă & gradină, fotografie, mobilă, sport, piese auto, jucării, electronice, cadouri, etc. Produsel afișate pe site sunt sortate pe categoria din care fac parte dar și după brand. Astfel puteți filtra produsele după categorie dar și după producător. Dacă doriți să cumpărați un produs care nu se mai află pe stoc, trebuie să contactați echipa magazinului, folosind formularul de contact.

Produsele se livrează doar în România, valoarea minimă a comenzii este de 120 lei. Transportul pentru produsele cu o greutate de maxim 1 kilogram se taxează cu 15 lei. Tariful se modifică în funcție de greutatea coletului. Produsele comandate se pot returna în maxim 14 zile de la data primirii coletului. Magazinul trebuie informat cu privire la retur, prin email sau telefon.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Totalcomenzi.ro