Anvelopele sunt partile componente ale oricarui autoturism care trebuie inlocuite prin lege cel putin o data pe an, recomandabil de doua ori. Legea spune ca atunci cand temperaturile scad sub 7 grade Celsius mai multe zile la rand, cand soseaua este acoperita de gheata, zapada sau polei, cand conditiile meteo sunt favorabile producerii unor accidente, soferii responsabili trebuie sa treaca de la cauciucurile de vara la cele de iarna. Cauciucurile all season reprezinta o varianta in acest sens, astfel incat soferii sa nu isi mai schimbe anvelopele, insa optiunea este destul de riscanta pentru ca daca se tocesc suficient de mult inainte de venirea iernii, nu mai sunt optime pentru ca soferii sa circule cu ele pe sosea.

In magazinul online Torom-anvelope.ro soferii vor gasi anvelopele necesare pentru a circula in conditii de maxima siguranta in masina lor. Anvelopele se aleg in functie de marca, inaltime, latime, diametru si sezon, dar si de producatori. Cei mai renumiti producatori de anvelope sunt prezenti in acest magazin online preferat de clientii din intreaga tara, de la Debica, Continental, Michelin, Yokohama, etc.

Toate anvelopele sunt livrate cu certificat de garantie si in cel mai scurt timp. In plus, clientii fideli sau cei care comanda mai multe seturi de anvelope pentru o flota auto a unei firme de inchirieri spre exemplu pot obtine reduceri semnificative. Plata se poate face in numerar in sistem ramburs sau cu ordin postal in baza unei facturi proforme emisa de companie. Comenzile pot fi efectuate online, prin crearea unui cont de utilizator sau pe e-mail. Si comenzile telefonice ajung la fel de repede la destinatar.

Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii pentru produsele pe stoc si de 10 zile lucratoare pentru produsele care nu se afla pe stoc. In cazul in care anvelopele nu se potrivesc cerintelor sau preferintelor clientilor sau nu sunt compatibile cu autoturismul, pot fi returnate in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produselor.

Anvelopele auto sunt livrate gratuit daca valoarea comenzii depaseste 800 de lei. Nu exista niciun motiv pentru care conducatorii auto sa se mai deplaseze in magazinele si depozitele de anvelope auto, atata timp cat au oportunitatea de a le comanda online.