Încă din anul 2013, magazinul TopWatch.ro a reușit să se claseze în topul magazinelor de pe piața retail-ului online de ceasuri, comercializând peste 5000 de ceasuri certificate original. Orice articol cumpărat prezintă un ambalaj original și vine însoțit de un certificat de garanție și de un certificat de autenticitate.
În plus, chiar de la prima comandă pe care o efectuați pe site, veți beneficia de serviciul de clienți, echipa din spatele magazinului fiind la un email sau un număr de telefon distanță, pregătită să vă asiste pentru a fi siguri ca vă bucurați de cele mai calitative servicii. În perioada de activitate, cei de la TopWatch au mărit gama de produse pe care le oferă, încercând totodată să aibă cele mai bune prețuri de pe piață. De altfel, magazinul oferă livrare gratuită pentru toate comenzile mai mari de 400 RON în limita rețelei de acoperire a firmelor de curierat partenere, iar pentru comenzile mai mici de 400 RON se va achita un cost de transport de doar 14 lei.

Pentru produsele aflate în stoc livrarea se face în 1-2 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii.
Calitatea produselor este certificată de către producătorul/furnizorul acestora. Garanția comercială nu acoperă lipsa de conformitate a produsului, pentru care se acordă o garanție în limita termenului de doi ani de la data cumpărării acestuia. TopWatch oferă în plus, garanția Premium cu mai multe beneficii pentru client.
Produsele achiziționate se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Produsele trebuie să fie însoțite de certificatul de garanție și în aceeași stare în care au fost primite. În cazurile excepționale în care produsul achiziționat prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit pe loc cu un produs nou, identic sau similar.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe TopWatch.ro