Magaziunul Global Tech SRL infiintat in anul 2000 si-a mutat domeniul de activitate doi ani mai tarziu pe internet, transformat ulterior in magazin online. Tools.store.ro este un magazin online al carui obiect de activitate este comercializarea echipamentelor profesionale si sculelor electrice de mana, pneumatice, compresoare, echipamentelor de sudura, grupurilor electrogene, stabilizatoarelor de tensiune. De asemenea, in cadrul magazinului online sunt comercializate si surse neintreruptibile, echipamente pentru agricultura si gradinarit, pentru curatenie si generatoare si nu in ultimul rand, grupuri de pompare la cel mai bun raport calitate-pret.

Comandarea unui produs din magazinul online Tools Store este o operatiune foarte simpla. Cumparatorii pot folosi numarul de telefon afisat pe site pentru a plasa comanda sau isi pot face un cont pe site pe care il pot accesa pentru a adauga in cosul virtual de cumparaturi produsele necesare. Plata se poate face in sistem ramburs, online cu cardul prin procesatorul de plati Eu Platesc sau prin Ordin de Plata intr-un cont CEC.

Practic, clientii trebuie doar sa isi aleaga produsul sau produsele necesare, sa le adauge in cosul virtual, sa finalizeze comanda si sa o confirme telefonic. Dupa ce acest ultim pas este facut, cu informatiile de facturare scrise in mod clar, comanda va ajunge la domiciliul clientului sau la adresa stabilita in cel mai scurt timp posibil, in cateva zile lucratoare, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. In cazul in care comanda depasete 800 de RON, atunci livrarea este gratuita.

Magazinul Tools Store nu comercializeaza produse in strainatate ci doar pe teritoriul Romaniei iar clientii care au nevoie de consiliere, au posibilitatea de a beneficia de suport online sau telefonic. Care sunt cele mai vandute produse din acest magazin online? Atat sculele eletrice cat si dispozitivele de curatenie sau pentru gradinarit si agricultura sunt la mare cautare, insa si generatoarele de curent, indeosebi in anotimpul rece si generatoarele aer cald.

Pentru o oferta completa, clientii sunt invitati sa viziteze magazinul online Tools Store si sa comande ceea ce le este necesar in gospodarie, casa sau afacere.