Magazinul online Toolman.ro este o afacere specializata in domeniul vanzarii sculelor si echipamentelor precum si service-ului acestora in perioada de garantie si post-garantie, precum si in domeniul inchirierii sculelor si echipamentelor. Toolman comercializeaza produse de cea mai buna calitate, scule apartinand unor producatori de renume la nivel internatonal precum Makita, Husqvarna, Oregon, Branco, Solo, Partner, Hitachi si lista poate continua. O data intrat in acest magazin online, clientul nu numai ca isi va gasi produsele potrivite ci si sfaturi pentry alegerea celor mai eficiente scule si echipamente printre randurile articolelor redactate cu multa raspundere de profesionisti.

Concret, ce pot cumpara oamenii din acest magazin online? Echipamente si scule pentru gradina de la drujbe, motocoase, masini de tuns iarba sau freze de zapada pana la motosapa, motocositoare, tocatoare de crengi si despicatoare de lemn. Sunt disponibile si echipamente pentru constructii, de la masini de slefuit si taiat, masini de compactare pana la ciocane rotopercutoare si polizoare electrice. De asemenea, clientii pot comanda si hidrofoare, sisteme de irigare, motopompe, aparate de spalat cu presiune, aspiratoare si suflante de aer, masini dematurat, frecat si curatat cu gheata carbonica precum si generatoare de curent. Sunt disponibile si echipamente de protectie, scule de mana, piese de schimb pentru aparatura achizitionata si nu in ultimul rand aparate de muls, de procesare lapte sau alte unelte pentru zootehnie.

Comanda se poate realiza simplu si rapid apeland unul din numerele de telefon afisate pe site si specificand numele si codul produsului sau produselor necesare. Se mai pot comanda unelte si echipamente si direct pe site-ul web, daca utilizatorii isi creeaza un cont online unde se autentifica si noteaza toate informatiile importante legate de metoda de plata si adresa de livrare. Dupa inregistrare si autentificare, se adauga in cos produsele importante ce urmeaza sa fie cumparate, se finalizeaza si se confirma comanda. In cateva zile lucratoare de la finalizarea comenzii produsele sunt livrate la domiciliul clientului, prin intermediul serviciului de curierat rapid.

Plata se face in numerar direct in magazin, online cu card bancar, prin transfer bancar sau online folosind procesatorul de plati MobilPay.