Magazinul online, Tiparo.ro, comercializeza o gama vasta de produse personalizate profesional, beneficiind de o calitate optima in timp. Puteti achizitiona produse deja pregatite, de la tricouri si cadouri, pana la decoruri pentru perete, acestea fiind create si personalizate de o echipa intreaga de artisti.

Daca doriti sa achizitionati produse create cu ajutorul resurselor personale (marimi, imagini, texte, fonturi), veti gasi pe site pagina numita “Creeaza design”, in care va asteapta o aplicatie simplificata si profesionala menita sa-ti imprime ideile. Aplicatia dispune de un pachet fundamental care este format din simboluri si imagini pe care le puteti combina in alegerea designului preferat.

Daca aveti nevoie de un design mai complex, pentru care nu ati avea resurse suficiente sa-l creati, puteti apela la rubrica asistenta clienti, unde aveti posibilitatea sa trimiteti solicitarea personalizata. Toate creatiile trimise spre procesul de finalizare sunt verificate. Sunt revizuite toate aspectele legate de design (dimensiunea, contrastul, eventualele greseli de compozitie).

Politica de retur. Cu ajutorul formularului de retur pe care il gasiti aici, completandu-l aveti ca termen 30 de zile de la data primirii coletului, sa returnati produse, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit.

Dupa completarea si trimiterea formularului de retur, veti primi un raspuns pe e-mail, care poate sa fie negativ sau pozitiv. Pe baza raspunsului primit, urmatorul pas care urmeaza, este acela de a trimite produsul/produsele la urmatoarea adresa: Tiparo Foto SRL, str. Horea, nr 22/1, Cluj –Napoca. Mai multe detalii despre pasii care trebuie parcursi gasiti pe pagina mentionata mai sus.

Politica de livrare. Termenul de livrare variaza in functie de categoria in care se afla produsul/produsele dvs. Livrarea se face oriunde in tara si in strainatate. In tara, livrarea se face cu ajutorul firmei de curierat Urgent Cargus, costul transportului fiind 12, 79 lei.

Ca sa intelegeti mai exact in cate zile ajunge comanda la adresa pe care ati ales-o va recomandam sa tratati urmatorul tabel:

Denumire produsDetaliiTermen de livrare
Tricouri simple cu designTricouri din BBC albe sau negre1-3 zile lucratoare
Tricouri fashion cu designTricouri colorate sau cu croi special7-10 zile lucratoare
Cadouri personalizateCanvas, magneti, tablouri etc1-3 zile lucratoare

Oferte de actualitate: pentru comenzi de peste 250 lei transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, 10% comision pentru fiecare vanzare intermediata de tine (prin platforma Profitshare).

Mai jos aveți dreptul să votați și să vă scrieți experiențele pe care le-ați întâmpinat cu produsele, cât și îndrumări referitoare la cum ar putea să se îmbunătățească serviciile magazinului în viitorul apropiat.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Tiparo.ro