Magazinul online TinyDeal.com comercializează o gamă variată de produse electronice, produse pentru casă și grădină, accesorii pentru mașină sau articole sportive pentru activități în aer liber. Magazinul are sediul în Hong Kong, iar site-ul este cunoscut în rândul iubitorilor de cumpărături online, făcându-se remarcat de-a lungul timpului prin vânzarea la nivel global a celor mai populare și noi gadget-uri.
Lunar, site-ul afișează peste 3000 de produse la prețuri extrem de accesibile, produse potrivite pentru iubitorii de electronice. De asemenea, pe TinyDeal.com puteți găsi la prețuri mici și cadouri, jucării, produse pentru iluminat, accesorii pentru calculator, dar și baterii reîncărcabile și încărcătoare.

Produsele comercializate de TinyDeal sunt noi, nu sunt contrafăcute, iar condițiile de garanție se aplică în egală măsură atât comenzilor angro, cât și comenzilor pentru un singur produs.
TinyDeal.com acceptă plata prin PayPal, ceea ce reprezintă un aspect avantajos pentru dvs., ca și cumpărător, deoarece această modalitate de plată are rolul de a garanta și intermedia tranzacția făcută de dvs. Siguranța datelor dvs. este garantată, orice informație personală colectată de Tinydeal.com este doar pentru a procesa și livra corect comanda. Periodic, cei de la suport trimit promoții prin e-mail clienților, dar dacă acest lucru vă deranjează, puteți oricând să vă dezabonați de la Newsletter.

Magazinul online oferă transport gratuit pentru orice comandă efectuată, însă trebuie să știți că livrarea durează între 7 și 25 de zile, în funcție de destinație.
TinyDeal oferă produse la prețuri ieftine, dar și o experiență de achiziționare facilă și intuitivă, plasarea unei comenzi făcându-se simplu și rapid. În cazul în care se ivește vreo problemă sau aveți vreo nelămurire, personalul Tinydeal.com vine în ajutorul dvs., întrucât angajații din Serviciul Clienți sunt buni cunoscători de limbă engleză, franceză și germană, iar problemele sunt soluționate în timp util și cu profesionalism.