Pentru ca frumusetea si ingrijirea reprezinta motive suficient de importante pentru ca doamnele sa isi achizitioneze produse de cea mai buna calitate, profesionale in acest sens, magazinul online Tienda.ro pune la dispozitia fetelor si femeilor interesate, precum si reprezentantelor saloanelor de infrumusetare produse de ingrijire pentru unghii, pentru par, cosmetice si machiaje la cel mai bun raport calitate-pret. Tienda a luat nastere din dorinta expertilor de a asigura strictul necesar femeilor ca sa isi poata inceapa o mica afacere in domeniul cosmeticii, sa isi poata satisface propriile dorinte in acest sens, sa se poata machia acasa ca la salon sau sa le puna unghii false prietenelor si persoanelor dragi din familie. Aceste produse sunt destinate atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice care isi ocupa timpul cu asigurarea unui aspect fizic cat mai placut atat petru ele insele cat si pentru alte persoane.

In ceea ce priveste produsele special destinate unghiilor, pe site pot fi achizitionate produse marca Euronagel, Acrylgel si Gelaxyo, de la geluri UV pana la ode acryl tips, de la kituri de unghii pentru incepatori si avansati pana la accesorii foarte importante pentru o manichiura reusita. In privinta produselor de make-up, magazinul online ofera tot ceea ce le este necesar femeilor pentru a ingriji tenul si pentru a ascunde unele imperfectiuni, de la fondul de ten si pana la blush, de la conturul de ochi pana la rimelul de buna calitate si genele false, de la ruj solid pana la cel lichid si articole diverse.

In cadrul acestui magazin online clientii vor mai gasi si cosmetice pentru fata marca Anubis, cosmetice pentru par marca Oyster si produse pentru epilare, pus par pe bigudiuri sau ingrijirea completa a fetei. Comanda se realizeaza foarte simplu, se da online, iar livrarea nu dureaza mai mult de cateva zile. In plus, programul si numerele de telefon disponibile sunt afisate online pe site! Tienda este locul de unde femeile isi pot achizitiona produse de ingrijire de lux cu efecte si beneficii asupra tenului, parului si unghiilor!

Costul de transport este de 14 prin curier rapid și respectiv 12 lei prin Poștă pentru comenzile de sub 149,90 lei, 7 lei prin curier rapid și 8 lei prin Poștă pentru comenzile cu o valoare de 150-250 lei iar comenzile de peste 250 lei vor beneficia de transport gratuit. Comanda minimă este de 50 lei. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 30 de zile de la primirea sa de către client.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Tienda.ro