Atenția acordată detaliilor și pasiunea pentru frumos sunt criteriile esențiale care definesc produsele marca TiaraConceptStore. Realizate în Italia, gențile sunt confecționate din piele de calitate superioară, Tiaraconceptstore.com fiind un magazin ce comercializează accesorii și genți din piele ecologică și piele naturală. Gențile vin într-o gamă variată de modele interesante, iar accesoriile sunt și ele realizate din aliaje calitative și rezistente.
Astfel, produsele originale și grija acordată detaliilor sunt cele care fac diferența și fac ca Tiaraconceptstore.com să se deosebească de concurență.

Echipa din spatele magazinului este formată din oameni dornici de muncă, dispuși să vină mereu în ajutorul clienților cu o gamă largă de articole deosebite și de sfaturi folositoare. Pe lângă acest lucru, orice neînțelegere sau întrebare poate fi clarificată de către un membru al echipei, la telefon, pe Messenger sau prin Mail.
Comanda se plasează simplu și rapid, prin crearea unui cont și menționarea datelor necesare livrării coletului. În plus, pentru comenzi mai mari de 249 de lei, veți beneficia de transport gratuit.

Magazinul se adresează îndeosebi femeilor care pun accent pe piesele vestimentare sau accesoriile purtate fie la o ieșire casual, fie la o petrecere. Rucsacurile, gențile casual, mini sau fabuloase sunt create pentru a pune în evidență orice stil adoptat de dvs. De altfel, alte avantaje aduse de Tiaraconceptstore.com sunt prețurile foarte accesibile, dreptul de returnare în 14 zile de la primire, dar și reducerile semnificative periodice.
Produsele disponibile în magazin există într-o gamă variată de stiluri și nuanțe, de la genți potrivite pentru un outfit casual până la genți pentru evenimente importante.