Telecredit.ro este un serviciu de credite/împrumuturi online ce se remarcă prin ușurință și rapiditate la procesarea cererii. Compania este o instuție financiară nebancară, monitorizată de Banca Națională a României și înscrisă în Registrul General. Serviciul se bazează pe împrumuturi online pe termen redus, perioadă minimă de creditare fiind de 10 zile și cea maximă de 30 de zile. Suma ce se poate împrumuta începe de la 100 lei și poate ajunge până la 2000 lei.

Pe pagina principală a site-ului aveți afișat un calculator pentru a afla suma de returnat în funcție de creditul dorit și perioada de împrumut. De exemplu la un împrumut de 500 lei pe o durată de 20 de zile veți avea de returnat 620 lei. Dobând fiind de 1.2 % iar DAE 4969.00%. Dupa ce veți apăsa butonul aplică va trebuie să completați un formular cu datele dvs persoanale precum nume, prenume CNP, număr de telefon, adresă de email și o parolă. După aplicare, vi se va analiza cererea. Compania este creditor direct așă că nu există intermediari sau brokeri de credite. Nu există costuri și comisioane ascunse. Pentru mai multe informații despre acest serviciu, accesați această pagină, conține o mulțime de informații utile.

Pentru a putea obține un împrumut trebuie să îndepliniți următoarele condinții:

  • Să aveți peste 18 ani și domiciliu în România.
  • Să aveți un cont babncar și un card atașat contului.
  • Să aveți un venit din salariu sau pensie.
  • Să aveți un număr de telefon valabil și o adresă de email.

Dacă cererea dvs a fost acceptată veți primii banii rapid în contul dvs bancar. Suma solicitată se poate modifică iar creditul se poate anula, trebuie doar să contactați compania la numărul de telefon 021.9933. Telecredit.ro oferă împrumuturi chiar dacă figurați în Biroul de Credit. Actele necesare solicitate de acest serviciu sunt: copie a cărții de identitate și o copie semnată olograf, printată și semnată de mână pe fiecare pagină a Acordului de consultare.