Bijuteriile fac parte din viata oamenilor de foarte multi ani. Sunt bijuterii fara de care doamnele nu s-ar simti bine indiferent de contextul social in care sunt puse. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa le lipseasca o pereche de cercei, inelul de logodna sau verigheta, un pandantiv dragut cu un lantisor finut sau orice alta bijuterie care le face sa se simta bine si stapane pe situatie. Asa cum un parfum fin poate da o stare de bine, asa si o bijuterie frumoasa poate conferi purtatoarei mai multa incredere in sine insasi. Magazinul online Teilor.ro ofera doamnelor posibilitaea de a-si intregi colectia de bijuterii si domnilor posibilitatea de a face o cerere in casatorie spectaculoasa cu cel mai frumos inel de logodna!

Teilor este un magazin in care pietrele pretioase si materialele pretioase se imbina in mod placut astfel incat sa rezulte bijuterii de inalta clasa. In plus, serviciile sunt la cel mai inalt nivel iar experientele de achizitie a clientilor sunt demne de povestit. Brandul este cunoscut pentru colectiile de bijuterii exclusiviste incrustate cu pietre pretioase si diamante, unice in Romania. Bijuteriile Teilor sunt autentice, colectiile sunt exclusiviste sau clasice, iar catalogul contine sute de modele de verighete si inele de logodna!

In afara de locatia online, magazinul Teilor este prezent in cele mai importante orase ale Romaniei, precum Galati, Brasov, Bacau, Iasi, Oradea, Sibiu, Suceava, Timisoara. Transportul bijuteriilor este gratuit si asigurat, impachetarea acestora stil cadou este gratuita iar bijuteriile sunt certificate. Se poate face un retur simplu in 30 de zile in cazul in care bijuteriile nu se potrivesc si necesita schimbate, modificate sau clientele pur si simplu renunta la ele.

Achizitionarea une verighete nu este posibila online pentru ca este necesara prezenta viitorilor miri in magazin, alegerea unui model potrivit, detaliile legate de design, luarea masurilor. Insa sunt si produse ce pot fi comandate online fara probleme cu posibilitatea de a efectua plata in numerar sau sistem ramburs, prin transfer bancar sau prin cardul Avantaj ori prin card in rate fara dobanda.